tig16 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam wszystkich ;] Od niedawana jestem posiadaczem A4 na poczatek wrzuce kilka fotek w miare czasu uzupelnie temat troche o wyposazeniu: Audi A4 1,9tdi 2000r ABS 2x el.szyby el. lusterka klimatronik cen. zamek tempomat wspomaganie immobiliser 8xAir Bag - Tego nie jestem pewien na ofercie pisalo ze 8 Mody jak narazie wymieniona przedania szyba (bylo pekniecie) paski/filtry itd i odrazu poszly felgi 18'' + nowe oponki, felgi sa do polerki bo nie sa w zbyt dobrym stanie ale to na przyszle lato narazie brak funduszy ;/ jeszcze sporo do zrobienia ale da sie rade ) Fotki Doszły AVUSyy ;]
Skyliner89 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Fajna czarnula :> z oszczędnym silnikiem diesla i popularnymi felgami od Audi A8 . Z tyłu brakuje dekielków .
tig16 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 Fajna czarnula :> z oszczędnym silnikiem diesla i popularnymi felgami od Audi A8 . Z tyłu brakuje dekielków . no dekielkow nie bylo ale sie powoli skoluje narazie jestem splukany jeszcze musze kupic przednia listwe pod zderzakiem bo tez nie bylo. A i jeszcze strasznie drazni mnie wyswietlacz na desce jak sie nagrzeje to gubi te pixele ale powoli sie wszystko ogarnie ;]
Adriano007 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Gratuluje zakupu pięknego samochodu. Zycze powodzenia w modach. Mam pytanie- jakiego koloru masz podświetlanie zegarów? Pozdro
tig16 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 Gratuluje zakupu pięknego samochodu. Zycze powodzenia w modach. Mam pytanie- jakiego koloru masz podświetlanie zegarów? Pozdro bialo-czerwone , z przewaga bialego
SoMeS Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 czarnulka to to nie jest zawias 1be? zrób coś z felgami bo Ci jeszcze chwila i aluminium się zacznie utleniać poza tym ładnie bez lekkomyślnej ingerencji poprzedniego właściciela
tig16 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 czarnulka to to nie jest zawias 1be? zrób coś z felgami bo Ci jeszcze chwila i aluminium się zacznie utleniać poza tym ładnie bez lekkomyślnej ingerencji poprzedniego właściciela hmmm zawias 1b? niebardzo wiem o co chodzi to moje pierwsze kulka no no za felgi to musze sie wziasc ,widzialem efekt polerki u ciebie w teamcie ja moze gdzies po 10-tym juz je zrobie
SoMeS Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 zawias 1be to seryjne zawieszenie obniżone o -20mm wnioskuje to po tym że moja na tych 18tkach stała znacznie wyżej przy seryjnym zawieszeniu jakie oponki masz? co do polerki to moim jeszcze daleko do końca.. a jak skończę to pewnie wylądują jako zimówki
tig16 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 zawias 1be to seryjne zawieszenie obniżone o -20mm wnioskuje to po tym że moja na tych 18tkach stała znacznie wyżej przy seryjnym zawieszeniu jakie oponki masz? co do polerki to moim jeszcze daleko do końca.. a jak skończę to pewnie wylądują jako zimówki aha :] ale nie moge powiedziec czy tak czy nie bo nie wiem co do oponek to niezaszalalem z jakimis pirrelkami ,KUMHO czy jakos tak 225/40/18 jak narazie daja rade
szybki34 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Autko fajne, ale moim zdaniem te felgi są za duże.
Armi Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Autko fajne, ale moim zdaniem te felgi są za duże. Duże? Dziwne podejście. 17' to a4 to minimum.
szybki34 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Autko fajne, ale moim zdaniem te felgi są za duże. Duże? Dziwne podejście. 17' to a4 to minimum. Dziwnie to ono wygląda.
SoMeS Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 szybki że dla Ciebie 18 to za dużo to nie znaczy że wszyscy tak mają jeździć
szybki34 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Napisałem wyraźnie - moim zdaniem- nikomu niczego nie narzucam. Dla A4 min. 17, A6 pewnie 19, a A8 ?
MARCIN607 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 ładna autko :good: fela konkretna
MARCIN607 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 A8 20" delikatnie wchodzi jak nie jest seryjnie wiec 22 może weszłoby a A8 22" :>
SoMeS Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 może przesadziłeś ale a4 min 17 a6 min 18 a8 min 19 tak to powinno wyglądać
jedrekx Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak za duże felgi... są tylko brzydkie albo ładne
Skyliner89 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak za duże felgi... są tylko brzydkie albo ładne Popieram w 100% . Te od A8 już się opatrzyły... Widziałem kiedyś piękne i nietypowe 17" alufelgi do Audi ... ale cena za duża... .
Rekomendowane odpowiedzi