bartek723 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Mam pytanie co może być przyczyną że już drugi raz padł mi wahacz dolny tylni "BANAN" i z jednej i z drugiej reszta sztywna?? Coś nie tak z kołami?? Czy coś?? Zbieżność robiłem po wymianie ale autko zaczęło dziwnie reagować jak by przód uciekał na boki na nierównościach po prostu buja się i ciężko nad tym zapanować. Pojawiło się to właśnie po tej wymianie i zbieżności. Nie mam już głowy do tego.
wojtekce Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ile kosztował ten wahacz ? :gwizdanie:
Bedi Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ja mam pytanie, ile kosztuje wymiana wahaczy bo mnie w najbliższej przyszłości to czeka. Pozdrawiam
bartek723 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 ile kosztował ten wahacz ? :gwizdanie: Wahacze Master Sporta więc półka średnia [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 11:31_________________________________________________Ja ja mam pytanie, ile kosztuje wymiana wahaczy bo mnie w najbliższej przyszłości to czeka. Pozdrawiam Ja płaciłem 200zł za całą zawiechę + 100zł geometria kół
wojtekce Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 może mechanik go skręca na podniesionym aucie i zrywa tuleje gumową
Wihajster Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 może mechanik go skręca na podniesionym aucie i zrywa tuleje gumową to jeszcze są tacy
bartek723 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 jestem zawsze przy wymianie i pilnuje autko na koła potem bujanie i dokręcanie wszystko jak należy
wojtekce Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 jestem zawsze przy wymianie i pilnuje autko na koła potem bujanie i dokręcanie wszystko jak należy w takim razie załóż wahacz innej firmy
bartek723 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 czyli ewidentnie obstawiacie marnej jakości produkt?? nie uszkodzenie jakieś innego elementu dodam że tył auta mam kompletnie po wymianie wszystkiego jest sztywny jak :gwizdanie: natomiast ten przód buja się na boki i mnie wkórw.. niesamowicie kontrowanie kierownicą jak auto zaczyna tańczyć a w koleinach to już tragedia dopiero jak sypie ze 140 trzyma się jak przyklejony. Koła mam 225/55 16" alumy proste bo sprawdzone. Jakiś pomysł?? dodam że niema żadnych stuków drgań nic tylko jak by koła same się ustawiały do nierówności
vdm Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Wydaje mi się, że jak masz słabe amortyzatory to będziesz często wymieniał wahacze Tak mi kiedyś mechanik powiedział, że przy tych wahaczach trzeba mieć w bardzo dobrym stanie amorki. ale czy to prawda ...
soolek Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 vdm dobrze gada. Sprawdź amorki. Jeżeli są już słabe, to wahacze będą ci szybciej padały. Poza tym MS to raczej najniższa półka cenowa, aczkolwiek u wielu osób się sprawdziła.
bartek723 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 na maszynie wybiło mi 60% + - lewa strona wynik nie powala może już się kończą no nic jak wymienię zobaczymy
yooo25 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 diagnostyki nie maja za dobrych maszyn do sprawdzania amorków... często się zdarza że amorki są wywalone a na diagnostyce pokazuje ze jeszcze można śmigać
Rekomendowane odpowiedzi