Siarus Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 WItam.... Prosząc o porade.. dużo tu tego jest ale zalezy mi konkretnie na tym egzeplarzu!! POtrzebuje opinii na temat tej strumienicy czy bedzie pasowała do moje A4 ... NIEstety rurki przelotowej mieć nie moge bo na diagnostyce strasznie sie o to czepieja musze ja wywalic.. a że katy drogie planuje zakupic cos takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=723936756 a niewiem czy bedzie pasowało pod spodem nie dysponuje w tej chwili kanałem... ------------------------------------------------------------------------------------- wejście i wyjście 60 mm niestety..
KOval81 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Coś mi się wydaje, że gdyby na samej strumienicy notować takie przyrosty, to każdy by ją miał u siebie :> Zostaw puszkę od kata, wspawaj rurkę przelotową i zaspawaj puszkę, żeby wyglądała jak kat. Na strumienicy Ci się emisja nie poprawi :>
majkel_majki Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Strumienica to dziadostwo kolego skoro już nie masz kata to albo wspawaj rurkę w puszkę po nim, albo kup tłumik przelotowy. Będzie trochę ciszej i nie będzie wypalać tłumików w przyspieszonym tempie.
Siarus Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 gdybym tylko jakiegos miał to bym tak zrobił... -------------------------------------------------- oj źle rozumiecie.... rura juz jest od początku.... katalizatora tam nigdy nie było... pytam czy zamiast niego kupic to z linku na górze ,czy lepiej coś innego?? TYLKO O TO CHODZI...
majkel_majki Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Zdecydowanie coś innego, ja polecam właśnie tłumik przelotowy.
Siarus Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 a mógłbyś mi cos polecić bo niewiem co wybrać z takich tłumików... końcowy MAm Remusa
majkel_majki Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 http://moto.allegro.pl/item725485358_tlumik_przelotowy_awg.html myślę, że takie coś powinno wystarczyć, może jeszcze Koledzy coś podpowiedzą
Siarus Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 ta przelotówka niezła .... ma ktos już coś takiego wspawane w układ?? i jakie efekty czy jest ciszej czy normalnie bez zmian?? a może zamiast kata zrobiło sie o wiele głośniej??
adams78 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Daj sobie spokój z tym shitem z pierwszego postu. Chyba że wierzysz w te cudowne przyrosty - wtedy jeszcze magnetyzer załóż i 150KM pęknie Masz tańszą i przede wszystkim skuteczniejszą alternatywę dwa posty wyżej - nad czym dumasz?
grzesu3 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Panowie Dziś byłem u mechaniora, bo mi wydobywa się metaliczny odgłos. Gostek na kanale walnął ręką w kata i to z niego idzie taki odgłos. Czy mogę to wstawić ten tłumik przelotowy zamiast kata?
adams78 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Możesz. Ten sam przelot masz 3 posty wyżej, wypada czytać cały wątek :doh1:
grzesu3 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Panowie, a jak z poziomem hałasu po zamontowaniu, czy ktoś to wstawiał?.
Siarus Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Daj sobie spokój z tym shitem z pierwszego postu. Chyba że wierzysz w te cudowne przyrosty - wtedy jeszcze magnetyzer załóż i 150KM pęknie Masz tańszą i przede wszystkim skuteczniejszą alternatywę dwa posty wyżej - nad czym dumasz? no i tak się czyta posty.... to ma być zamiast rury i nie robić wiekszego hałasu niż jest... KTo montował przelotowy niech sie odezwie..
grzesu3 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Proszę, nich Ktoś się odezwie, kto montował przelot. Czy aż tak lipa z dziękiem??? :gwizdanie:
Siarus Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Widocznie lipa.. NIkt sie wypowiedzieć nie potrafi.... CHyba trzeba kupić taki w obudowie KAtalizatora z kwasówy
grzesu3 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Witam Po niedzieli jestem umówiony na wstawienie tłumika przelotowego http://www.allegro.pl/item725485273_tlumik_przelotowy_z_nierdzewki_awg.html z uwagi na to że rozsypał mi się kat. Robocizna 40 zł. I 100 zł poszło Jak będzie trzeba to wrzucę mp3. Zobzczymy jaki będzie dźwięk
Siarus Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 oooo no to czekam na wiadomości :gwizdanie: jak u CIEBIE przejdzie przeróbka to też montuje u siebie... co do mp3 nagraj lepiej fonem jakieś Video WTedy bedzie wiadomo co i jak...
Rekomendowane odpowiedzi