Demo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 No właśnie. Mam podłokietnik i jeżdżę z podniesionym bo nie korzystam. Nie mam pomysłu co praktycznego można by zamontować zamiast niego w to miejsce. Jakiś pojemnik, uchwyt na butelkę etc. Najlepiej fabryczne rozwiązania.
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Możesz zamontowac w tunelu stojak na dwa napoje oryginalny, ale żeby podłokietnik Ci nie odpowiadał to dziwne ale zbycie bedziesz miał od ręki zapewne na niego Tylko pamietaj że zostanie dziura po nim chyba ze wymienisz cały tunel :gwizdanie:
Demo Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Tylko pamietaj że zostanie dziura po nim chyba ze wymienisz cały tunel :gwizdanie: Właśnie o to chodzi żeby nie została. Inaczej już dawno bym odkręcił. Nie mam pomysłu co tam wstawić by zasłonić dziurę po podłokietniku i żeby to było użyteczne. Nie wspomnę oczywiście o estetyce. Żadnej wiochy tam nie chce.
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Zamień sie z kims na tunel przeliftowy bez podłokietnika wstaw ogłoszenie w odpowiednim dziale zobaczysz że szybko znajdzie sie ktoś chętny Bo wstawianie "czegos" w dziure po podłkietniku raczej estetycznie nie wyjdzie
Demo Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Bo wstawianie "czegos" w dziure po podłkietniku raczej estetycznie nie wyjdzie Chciałbym wstawić coś NA dziurę po podłokietniku. Nie chodzi mi o przedłużanie wnęki na kasety magnetofonowe. To może wystawać ponad tunel byle było niskie. Szukam po necie ale nie widzę takich rzeczy.
pan kierownik Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Napisz jaki stan, kolor i cena. Później pomyślimy co zrobić z dziurą
Demo Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Napisz jaki stan, kolor i cena. Później pomyślimy co zrobić z dziurą Widzę że zapotrzebowanie jest duże Na razie nie do sprzedania. Czekam na propozycje "co zamiast".
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Zamiast to tam mozesz chyba jedynie zrobić mocowanie na kubki dla podróznych siedzących z tyłu, albo jakis LCD umieścic ale to też nie funkcjonalne bo mało miejsca jest noi zbyt nisko :gwizdanie: Tak czy tak czeka Cie rzeźba bo w oryginale tam prócz podłokietnika i jego braku nic nie było
pan kierownik Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Teraz poważanie Na Twoim miejscu "tunel z dziurą" zastąpiłbym czymś takim http://www.allegro.pl/item715072894_tunel_srodkowy_audi_a4_95_99_f_vat.html ,a brakujące elementy (popielniczka itd.) przełożyłbym ze starego.
mariuszA4dg Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 tak jak kolega pisze wyżej zamienił bym się z kimś tunelami albo kupił nowy.
pablo_9 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Tak mi się wydaje jeśli byś tam nawet coś wstawił zamiast tego podłokietnika to może to być wiocha bo oryginalnie nie ma nic innego w miejsce podłokietnika. Także zamiana chyba najlepsze rozwiązanie...ja mam tunel bez podłokietnika
Rekomendowane odpowiedzi