Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Co zamiast podłokietnika ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie. Mam podłokietnik i jeżdżę z podniesionym bo nie korzystam. Nie mam pomysłu co praktycznego można by zamontować zamiast niego w to miejsce. Jakiś pojemnik, uchwyt na butelkę etc. Najlepiej fabryczne rozwiązania.

Opublikowano

Możesz zamontowac w tunelu stojak na dwa napoje oryginalny, ale żeby podłokietnik Ci nie odpowiadał to dziwne :blink: ale zbycie bedziesz miał od ręki zapewne na niego :good:

Tylko pamietaj że zostanie dziura po nim chyba ze wymienisz cały tunel :gwizdanie:

Opublikowano

Tylko pamietaj że zostanie dziura po nim chyba ze wymienisz cały tunel :gwizdanie:

Właśnie o to chodzi żeby nie została. Inaczej już dawno bym odkręcił. Nie mam pomysłu co tam wstawić by zasłonić dziurę po podłokietniku i żeby to było użyteczne.

Nie wspomnę oczywiście o estetyce. Żadnej wiochy tam nie chce.

:(

Opublikowano

Zamień sie z kims na tunel przeliftowy bez podłokietnika :wink4: wstaw ogłoszenie w odpowiednim dziale zobaczysz że szybko znajdzie sie ktoś chętny

Bo wstawianie "czegos" w dziure po podłkietniku raczej estetycznie nie wyjdzie :no:

Opublikowano

Bo wstawianie "czegos" w dziure po podłkietniku raczej estetycznie nie wyjdzie :no:

Chciałbym wstawić coś NA dziurę po podłokietniku. Nie chodzi mi o przedłużanie wnęki na kasety magnetofonowe. To może wystawać ponad tunel byle było niskie. Szukam po necie ale nie widzę takich rzeczy.

Opublikowano

Napisz jaki stan, kolor i cena. Później pomyślimy co zrobić z dziurą :kox:

Opublikowano

Napisz jaki stan, kolor i cena. Później pomyślimy co zrobić z dziurą :kox:

Widzę że zapotrzebowanie jest duże :polew: Na razie nie do sprzedania. Czekam na propozycje "co zamiast".

Opublikowano

Zamiast to tam mozesz chyba jedynie zrobić mocowanie na kubki dla podróznych siedzących z tyłu, albo jakis LCD umieścic ale to też nie funkcjonalne bo mało miejsca jest noi zbyt nisko :gwizdanie:

Tak czy tak czeka Cie rzeźba bo w oryginale tam prócz podłokietnika i jego braku nic nie było :no:

Opublikowano

Teraz poważanie :wink4: Na Twoim miejscu "tunel z dziurą" zastąpiłbym czymś takim http://www.allegro.pl/item715072894_tunel_srodkowy_audi_a4_95_99_f_vat.html ,a brakujące elementy (popielniczka itd.) przełożyłbym ze starego.

Opublikowano

Tak mi się wydaje jeśli byś tam nawet coś wstawił zamiast tego podłokietnika to może to być wiocha bo oryginalnie nie ma nic innego w miejsce podłokietnika. Także zamiana chyba najlepsze rozwiązanie...ja mam tunel bez podłokietnika :cool1: