rady85 Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Tak jak w temacie, chcialem sie pochwalic, moja "zielona zaba" [ Komentarz dodany przez: Keżor: 02-05-2007, 11:29 ] 2.Zakładając nowy temat postaraj się nadać mu taki tytuł, aby było jasne czego dyskusja w nim dotyczy. Na przykład jak chcesz zapytać o olej do silnika to piszesz : [b5 2,8 V6] Jaki olej do silnika. Prosze wiec, nazywajnie tematy zgodnie z nim
Szewczenko7 Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Kolorek idento jak u mnie :twisted: ogolnie ladna zadbana zabka , zmien oswietlenie z przodu i z tylu i bedzie jeszcze ladniejsza
Piotrek98igo Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Kolorek idento jak u mnie :twisted: ogolnie ladna zadbana zabka , zmien oswietlenie z przodu i z tylu i bedzie jeszcze ladniejsza tez jestem za tym
Szewczenko7 Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 A gdzie boczne kierunki :twisted: Oswietlenie proponuje zalozyc takie jak u mnie
pet3r Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 no no, az sie swieci! super wzor felg, jaki to rozmiar? widze tez brak emblematow na blotnikach - zaszpachlowane/zaspawane czy blotniki wymienione? o i kierunkow bocznych tez nie ma
rady85 Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 Felgi 17" ;-) a co do blotnikow to NIE WIEM :/ eheheh napewno byly malowane
Gość Keżor Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Wypasik bez tych kierunków bocznych :smile:
martin a4 Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 super niunia mam nadzieje ze ja zobacze na zywo
maciekg Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Dlaczego zmieniacie tylnie lampy? Przeciez stare 95` w polaczeniu z widokiem szerokich opon i zgrabną dupką OOOO tworzą naladnieszy samochód na świecie :biggrin:
rady85 Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 heheh hmmmmmmm NAPEWNO beed chcial zmienic lampy PRZOD. Z tylem sie jeszcze zastanawiam, najpier troszke beda przyciemnione:) zobaczymy jaki efekt wyjdzie:)
Gość Keżor Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Dlaczego zmieniacie tylnie lampy? Przeciez stare 95` w polaczeniu z widokiem szerokich opon i zgrabną dupką OOOO tworzą naladnieszy samochód na świecie dokładnie tak jest. ale jak masz lampki bez pomarańczowych kierunków to już jest bajka
Gość rob Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 ciekawy sedanik, nie będę ukrywał, że grill bardziej podoba mi się z
Norbi TDI Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Zdecydowanie gril z logo audi lepiej mi sie widzi, kolorek klasa bo taki jak mojej a co do kierunków czy lamp to fakt wszystko co pomarańczowe to lipa Autko ok.
Gość spedyt Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Ładna A4 i ten grill bez znaczka fajniutki, właśnie gdzie masz kierunki?
rady85 Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Opublikowano 4 Maja 2007 hmmm ...."gdzie sa kierunki"? hehehhe NIE WIEM:) tak juz bylo:) I TAK ZOSTANIE:) hehe
Sorni Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 hmmm ...."gdzie sa kierunki"? hehehhe NIE WIEM:) tak juz bylo:) I TAK ZOSTANIE:) hehe Ciekawe
Rekomendowane odpowiedzi