krzysaudi Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Witam. Przedstawiam swoje Audi A4 1Z . Jest to moje w sumie juz 6 Audi - a drugie A4 . Wcześniej miałem z silniczkiem 1,6 benzyna . Auto posiadam tygodnie . Przywiezione zostało z Francji - malowałem w nim zderzaki przód i tył bo standardowo były poobcierane . Naprawiałem w nim boczki - zmiana na skórę , naprawiałem radio Chorus - słynny procesor , założony Pan Kierownik od eSki , no i lampy przód po lifcie . Oczywiście płyny też zostaly zmienione wraz z rozrządem . No i zamontowałem mój skromny zestawik audio
Tzieland Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 dziwna ta skora jakas ale kierownica
mrogal Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 dziwna ta skora jakas ale kierownica to chyba z kurtki jakiejs typu "papa" :gwizdanie:
krzysaudi Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 He - skóra pochodzi ze spódnicy kupionej w Pewex,ie Miała byc ładnie szyta
wojci Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 kiera jak u mnie ale te boczki to jakoś mi się nie widzą nie można było gładkim kawałkiem zamiast z tym szwem??
krzysaudi Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Na żywo wyglada piekniej niz na fotkach i mi to pasuje . He.
Kowi87 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Mógłbyś dac jakieś fotki ogólnie samochodu
krzysaudi Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Dalsza część fotek kangura :>
pawel1985 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 boczki trochę skiepsciles trzeba było obszyć czymś przyjemniejszym z wyglądu
krzysaudi Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 He. Lepiej wyglada niz orginał a wszyscy mowia ze kiepsko - moze tak to wyglada na zdjeciach. Moze wogóle lepiej byloby gdybym jezdzil z podartymi boczkami - ale nikt nie niszczy co nie robi nic.Polakom najlepiej wychodzi narzekanie - nasza narodowa cecha. Krzysiek
Skyliner89 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Popieram , tak samo było z moimi pokrowcami ..., a co do tych boczków to fajnie wyglądają .
Gobi Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Mi też się boczki nie podobają,ale lepsze takie niż podarte Co planujesz w przyszłości ?
krzysaudi Opublikowano 11 Września 2009 Autor Opublikowano 11 Września 2009 Myślę intensywnie wsadzeniem licznika z fisem , który leży u mnie w warsztacie na półce . Jest co prawda z A6 ale to nie przeszkadza . Halogeny mnie intrygują oraz xenon 6000K który też czeka na wolną chwilkę . I szukam skórzanych foteli , najlepiej czarnych , w dobrej cenie . A tak naprawdę to kąbinuję co by zrobić żeby dobrze wyciszyć autko bo w tej dziedzinie jest 100 lat za audikiem 80 . Jeśli mi to nie wyjdzie będę szukał A6 lub starej A8
Rekomendowane odpowiedzi