Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co sądzicie o tym zawieszeniu gwintowanym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wlasnie czekam na paczuszke z gwintem ta-technix

sprzedaje je koles z ktorym wczesniej znalem sie z forum GSi-klubu z dostawa do domu za 1030 zlotych

normalnie okolo 1100 zlotych ale pewnie kazdemu cos pusci z ceny :)

a wiadomo ze nowe i wiadomo ze z gwarancja :)

napisz do niego jak nie ma na miejscu to napewno da sie szybko zalatwic

http://www.allegro.pl/show_user.php?search=karlosastragsi

za ta cene miales caly komplet? amorki,sprezyny,odbojami i osłonki?

Opublikowano

No więc właśnie :mysli: i to nie jest zestaw pod Quattro stąd niższa cena.

Opublikowano

jak coś to dajcie znać ja tez sie pisze na wspólny zakup jak cos :kox:

Opublikowano

Napisałem do gościa od tej zawiechy MTS-Technik. Napisałem czy w skład zestawu wchodza sprężyny. Odpisał mi tak:

"W skład zestawu wchodzą cztery kompletne kolumny wraz z kluczem do regulacji."

Czyli to samo co było w aukcji :tongue4:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item738102390_audi_a4_b5_zawieszenie_gwintowane_nowe.html

według opisu wygląda ze tak

tez to widzialem ale nic nie pisze o sprezynach tylko jest napisane przednie i tylne kolumny gwintowane

W skład zestawu wchodzą: przednie i tylne kolumny gwintowane z odbojami i osłonami na tłoczyska oraz klucz do regulacji wysokości.

tak pisze na tej aukcji

Opublikowano

jesli chodzi o te mts to chyba koles z forum golfa ta zawiecha handluje MAPET,ogolnie zawieszenie ma dobre opinie,

panowie moje pytanie potrzebuje oslony i odboju na swoj gwint na tyl gdzie to moge dostac bo w sklepach jak co to tylko standard?????........ja zrobilem przymiarke swojego gwintu AP i powiem ze jest twardo moze nie beton ale roznica znaczna miedzy kitem -60/-40 a gwintem,ale pokonywania zakretow nie da sie opisac auto przykleja sie do asfaltu.zadnych przechylow bocznych

Opublikowano

jesli chodzi o te mts to chyba koles z forum golfa ta zawiecha handluje MAPET,ogolnie zawieszenie ma dobre opinie,

Też to słyszałem więc chyba można zaufać tylko ciągle mnie zastanawia czy stwierdzenie "cała kolumna" oznacza że w zestawie są sprężyny ? :mysli:

Opublikowano

Też to słyszałem więc chyba można zaufać tylko ciągle mnie zastanawia czy stwierdzenie "cała kolumna" oznacza że w zestawie są sprężyny ? :mysli:

Są sprężyny

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_tatechnix_zawieszenie_gwintowane-t77190.0.html

panowie nie powielac tematu :decayed:

ja smigam juz kilka miesiecy i jest git majonez

polecam bdb gorąco

tam jest link gdzie kupowałem

nr gg kolesia

3337815

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item738102390_audi_a4_b5_zawieszenie_gwintowane_nowe.html

według opisu wygląda ze tak

tez to widzialem ale nic nie pisze o sprezynach tylko jest napisane przednie i tylne kolumny gwintowane

tak w komplecie bylo wszystko sprezyny odboje oslonki i oczywiscie amorki z kluczami - ze starych czesci zostaly tylko gorne gniazda i z tylu taka tulejka i podkladka :)

Opublikowano
  • Autor

http://www.mapet-tuning.com/sklep/product_info.php?cPath=33_346_659&products_id=1256

rozmawialem z nim przez tel. daje 50zl znizki na start dla forum i jeszcze mozna sie dogadac.

Wiec u niego moznaby zrobic jakies grupowe zamowienie?

Opublikowano

jaka jest cena startowa?

ja jestem chetny na zakup jak ktos jeszcze chce to pisac i zlozymy zamowienie bo napewno jak sie zbieze kilka osob to jeszcze zejdzie z ceny

Opublikowano

Panowie, ja teraz w ADR miałem gwint, kupiłem natomiast APU w Q więc szukam zawieszenia na wiosne i lipa, nic ciekawego

zastanawiałem się nad tym Technixem ale jakoś tak mnie to przeraża, poczytałem trochę i jest sama dobra opinia na ten temat, a kiedy Wy chcecie to zamawiać???

ja teraz sprzedaje te moje padło (ADR) i jak sprzedam a zrobię to najszybciej jak mogę to też bym zamówił, myślę że do dwóch tygodni wszystko się wyjaśni :)

Opublikowano

Panowie, ja teraz w ADR miałem gwint, kupiłem natomiast APU w Q więc szukam zawieszenia na wiosne i lipa, nic ciekawego

zastanawiałem się nad tym Technixem ale jakoś tak mnie to przeraża, poczytałem trochę i jest sama dobra opinia na ten temat, a kiedy Wy chcecie to zamawiać???

ja teraz sprzedaje te moje padło (ADR) i jak sprzedam a zrobię to najszybciej jak mogę to też bym zamówił, myślę że do dwóch tygodni wszystko się wyjaśni :)

jak narazie trzeba zebrac chetnych wiec jak jestes pewny ze kupisz to sprzedawc sie wstrzyma jak co

Opublikowano

Droga ta zawieszka jak do A4 bez Q chce 1400zł - 50zł to aż strach pomysleć ile do Quattro bedzie kosztować, Ta technix jest tańsze i pare osób juz na tym jeżdzi i chwali

Opublikowano

ok. 2 tysi musimy przygotować za zestaw pod quattro :wink4:

Zestaw Ta technix powinien kosztować ok. 1500 do quatrówki.

Opublikowano

a mi teraz bardziej zależy na niskim, z możliwościa regulacji ale nie takie twarde, więc te całe TA Technix takie niby są

no zobaczymy, ale wydaje mi się że zimą będzie taniej :mysli:

Opublikowano

no zobaczymy, ale wydaje mi się że zimą będzie taniej

niby dlaczego taniej

lepiej kup jeszcze w tym roku

bo jak sie zacznie nowy rok to ceny pojdą ostro w góre