Hugo Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Wszystko co Nas śmieszy ...bez zbędnych komentarzy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Przychodzi zakonnica do lekarza: - Panie doktorze z pochwy sypią mi się znaczki pocztowe! Lekarz kazał się zakonnicy rozebrać i po dokładniejszych oględzinach stwierdził: - To nie znaczki pocztowe, tylko naklejki z bananów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie. Lekarz co sie pani stało a żaba do d**y mi sie coś przykleiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jeden profesor mowi do drugiego: - Najlepiej to mieć żone i kochanke i to tak, zeby obie o sobie wiedziały. Żona myśli, że jesteś u kochanki, kochanka myśli, że jesteś u żony... A ty tup-tup i do biblioteki... bratpit....rozwalił mnie ten kawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Tak się bawia w citybanku http://www.smieszne-zdjecia.pl/index.php?showtopic=1426 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 to dobrze że nie mam konta w citybanku, jeszcze by mi kaske by przepieprzyli :mrgreen: a tak na serio, widzieliście nowy model I Pod'a (ups coś nie poszło trzeba kliknąć na fotke i sie otworzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 model I Pod'a (ups coś nie poszło trzeba kliknąć na fotke i sie otworzy) Hhehehe dobre ciekawe jaki bierze akumulator jak idzie w dłuższą droge hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 OT dostałem to dzisiaj w pracy i podobno było o tym w TV acha i ta rozkoszna para podobno już nie pracuje w Citibanku 1. Alkohol kosmetyk zażywany doustnie. Zażyty w odpowiedniej dawce powoduje zdecydowana poprawę urody otoczenia. 2. Apatia stosunek do stosunku po stosunku 3. Bałagan przestrzeń zaaranżowana alternatywnie 4. Ból głowy szeroko stosowana przez kobiety metoda antykoncepcji 5. Ciąża inaczej zemsta dyrygenta - nie chciała grac na flecie, to musi dźwigać bęben 6. Czat program konwersacyjny, w którym 40-letni parchaty facio udaje 20-letnia sexy blondynkę 7. Dyplomata ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "sp***dalaj", w taki sposób, ze czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą 8. Gola baba kobieta niespełna ubrania, kusząca swym powabem (jednym bądź wieloma) lub wręcz przeciwnie. 9. Harcerz dziecko ubrane jak kretyn, pod przywództwem kretyna ubranego jak dziecko. 10. Internacjonalizm miłość francuska polskiego anglisty z włoską germanistka na szwedzkiej amerykance w hiszpańskim hotelu 11. Idiota osoba inteligentna w sposób alternatywny 12. Kłamstwo najszczersza kobieca prawda 13. Kanibale ludzie dobierający sobie przyjaciół według smaku. 14. Kac suszenie po zalaniu. 15. Monogamia represjonowana poligamia. 16. Młotek kinetyczno-pneumatyczny autopotęgator mocy z naprowadzaniem trzonkowym. 17. Niepewność dwóch facetów wchodzi do ubikacji, jeden rozpina rozporek, a drugi zaczyna malować usta 18. Nic pól litra na dwóch. 19. Nudziarz złowiek, który mówi, gdy ja właśnie chce mówić. 20. obrzydliwość chcesz ucałować babcię na pożegnanie, a ona wysuwa język. 21. Optymista niedoinformowany pesymista. 22. Praca grupowa rodzaj pracy, który ułatwia zwalanie winy na inne osoby. 23. Pesymista optymista z bagażem doświadczeń. 24. Prawda przekonywująco powiedziane kłamstwo. 25. Piękno ulotne zjawisko mijające zwykle po wytrzeźwieniu. 26. Ręka kostno-mieśniowy wysięgnik żurawiowy, chwytny i mobilny we wszystkich płaszczyznach. Zastosowanie różnorodne. U samców w liczbie pojedynczej zastosowanie szersze. 27. Rozwód słowo wywodzące się z łaciny. Oznacza wyrwanie genitali przez portfel. 28. Samochód urządzenie mechaniczne służące do przemieszczania się w przestrzeni, a także jako wspomagacz samczy podczas okresu godowego. W rękach samic śmiertelna bron. 29. Sedes siedzenie dla mających gówno do roboty 30. Sumienie to ten cichy głosik, który szepce, ze ktoś patrzy 31. Wrzask rozdarcie zewnętrzne. 32. Wsad dewizowy zagraniczny klient polskiej prostytutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Taka mała porcyjka humoru . Babcia siedzi w poczekalni i czeka na pociag w miedzy czasie pali papierosa - prosze pani ale tutaj nie wolno palic Zero reakcji - prosze pani ale tutaj nie wolno palic Brak reakcji - prosze pani tam jest tabliczka z napisaem "zakaz palenia" - prosze pana to nie prawda na tym krzesle napisali "ch** ci w dupe" ja siedze juz pol godziny i nic Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem. - Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona. Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa. - No i co ? - pyta koleżanka - No wiesz. Roześmiałam mu się prosto w jajca. Spaceruje Baca z synem po hali, syn w pewnym momencie zauważa stado pasących się baranów i pyata, tato a czy barany się żenią? Baca na to, hmm... tylko barany synu, tylko barany..... [ Dodano: 2006-02-09, 23:12 ] I jeszcze troche. PS: Sorki, że post pod postem, ale może będzie lepiej czytać. Siedzi facet na ławce i widzi idącego sąsiada: - Cześć stary, gdize idziesz?? - Na piwo - Ty to masz dar przekonywania!! Jakie warzywo sprawia, że oczy łzawią? - Rzepa, proszę pani - wyrywa się z odpowiedzią Jaś. - Nie Jasiu, zapewne miałeś na myśli cebulę. - Nie proszę pani, pani nigdy nie oberwała rzepą po jajach... Przychodzi facet do sklepu: - Jest piwo? Sprzedawczyni na to:- Nie ma. - A co jest? - pyta klient. - No oranżada, cola, woda mineralna... - Nie, nie. Ja się pytam co jest że piwa nie ma! Facet pijak dzwoni do małżonki! - kochanie dzisiaj mamy bankiet w pracy więc możliwe że mnie przyniosą do domu troszkę później.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Kowalski pracuje w kostnicy i przygotowuje pana Rysia do pogrzebu. Odkrywa jego cialo i widzi niesamowicie duzego czlonka. Odcina go, aby pokazać żonie ten ewenement. Chowa go do teczki i przynosi do domu. - Kochanie, patrz, co odkrylem! Ona na to: - O Boze, Rysiek nie zyje???? Myśl tygodnia: Polska to chyba jedyny kraj posiadający kopię zapasową prezydenta i rząd sterowany radiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Wstaje raniutko facet i idzie do łazienki wziąć prysznic. Patrzy, a tu przyrodzenie brązowego koloru nabrało. - Ewelina, kurfa, cho no tu natychmiast! Żona z kuchni woła: - Czesław, jestem zajęta! ZAJęTA, rozumiesz! A to ugotuj, a to upierz, wyprasuj, zmyj podłogę. Dzieci do szkoły, dzieci ze szkoły. Śniadanie, obiad, kolacja. I tak w kółko; i tak w kółko. Nie mam czasu nawet d*py podetrzeć... - Oo..o... właśnie! O tym chciałem z tobą porozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 troche polityki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 > >AUTENTYK 1 > > Do warsztatu wjeżdża laweta a na niej rozbite Cinquecento - > > wyraźnie > > widać, że wpasowało się w drzewo. Z lawety wysiada kierowca i > > kobieta > > (kolor włosów raczej jasny).Zaczyna się rozmowa: > > - Co się stało? > > - To co widać. Samochód rozbity!! > > - A Pani nic się nie stało? > > - Nie. > > - A co się wydarzyło? > > - Samochód mi się zepsuł... > > - Chyba raczej go Pani rozbiła... > > - Nie, nie. Jechałam do koleżanki kiedy samochód się zepsuł, > > po > > prostu stanął. Więc zadzwoniłam do koleżanki. Ona przyjechała > > swoim > > fiatem Punto. Nic nie udało się zrobić więc postanowiłysmy > > holować > > samochód do warsztatu. Jakoś sobie poradziłyśmy z tymi > > wkręcanymi > > hakami, plastikowymi osłonkami, dziwnymi karabińczykami przy > > lince > > holowniczej. No i kiedy hol już był zaczepiony WSIADŁYŚMY > > OBYDWIE DO > > FIATA PUNTO i ruszyłyśmy... (właściciel warsztatu z trudem > > zachowuje > > powagę)... no i na łuku moje Cinqecento nie skręciło tylko > > wyleciało > > z zakrętu i uderzyło w drzewo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Optyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 A nei wiem czy wiecie, ale..... -Chuck Norris potrafi narysować trójkąt, który ma dwa kąty proste -To Chuck zadecyduje czy będą wybory. Dlatego Kaczyński nie umie podać żadnych konkretów -Balcerowicz zapowiedział, że na nowym banknocie 500-złotowym będzie wizerunek... Chucka Norrisa -Kiedyś groźny gryzzli spotkał Chucka Norrisa. Od tej pory jest znany jako Kubuś Puchatek. -Chuck Norris gdy dzwoni nie musi wybierać zero-kierunkowy przed numerem -Ostatnio skrzyżowali Złotą Rybkę z Chuckiem Norrisem... spełnia 3 ostatnie życzenia. -Normalni ludzie żują gumę do żucia. Chuck Norris żuje krążki hokejowe. -Chuck Norris jako jedyny potrafi powiedzieć drzwi w liczbie pojedynczej. -Chuck Norris był pierwszym człowiekiem na księżycu, Jowiszu, Wenus i Plutonie. -Chuck Norris potrafi wyciąć 20 hektarów lasu piłą spalinową w 30 sekund. Bez jej włączania. -Dynamo na nodze Chucka Norrisa w trakcie wykonywania kopniaka z półobrotu zasiliłoby cały Nowy York na 10 lat. -Gdyby Chuck Norris był kobietą nie używałby tamponów tylko śpiworów. -Krajowy Związek Pigmejów, w związku ze skrótem KzP (kop z półobrotu) musiał zmienić nazwę. Tak powstał PiS. -Chuck Norris wie, kiedy w Polsce powstanie nowy odcinek autostrady -Chuck Norris jako pierwszy skonstruował globus Teksasu -Tylko Chuck Norris potrafi zjeść pączka z lukrem bez oblizywania warg. -Chuck nigdy nie trafił na przeterminowany jogurt w Biedronce. Nigdy. Chuck Norris złamał własną nogę, żeby móc wygrać w paraolimpiadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 koneser wąchajacy bukiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-982704336400793600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wykoleil sie pociag wiozacy polskich poslow. Na miejsce pedza ekipy ratownicze, karetki i smiglowce. Gdy przybyli okazalo sie, ze nie ma zadnych cial. Szef ratownikow pyta okolicznych mieszkancow: - Gdzie sie podziali wszyscy z tego pociagu? - Pochowalim. - Wszyscy zgineli, co do jednego? - No niektorzy mowili, ze jeszcze zyja, ale kto by tam, panie, politykom wierzyl... Sedzia do oskarzonego: - Dlaczego zona sie chce z panem rozwiezc? - Sam nie wiem, zlociutki... Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie: - Ma pan skrzyzowanie rownorzedne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy ? - Motocyklista - odpowiada pytany. - Panie, co pan wygadujesz - warczy zly egzaminator - Toz przeciez mowie, jest pan, tramwaj i karetka. Skad wzial sie motocyklista? - A ch*j ich wie skad oni sie biora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Marzenie polskiego kibica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 i Romuś też zarabia 12tysiów... nawet więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi