tony84 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 umiesz czytać ? Pasażer dostał mandat za brak prawka u Kierowcy ale to nie Pasażer udostępnił Mu samochód. to tak samo jakbyś puścił bąka w aucie a z liścia za to dostałby Twój pasażer zamiast Ciebie pasażer nie dostał mandatu za brak prawa jazdy u kierowcy (choć właściwie chodzi o uprawnienia do kierowania pojazdami) a za to, że dopuścił do jazdy kierowcę nie posiadającego uprawnień do kierowania. to czy pojazd jest z wypożyczalni czy nie, nie ma tu znaczenia. Dura lex sed lex
Gość Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 tony84 - ale to nie było auto Pasażera , facet nie wiedział że Ten Drugi Dureń nie ma prawka - dlatego mnie śmieszy fakt iż został za to ukarany. Niedługo dojdzie do takiej sytuacji : - witam, chciałem zamówić taksówkę - ok, wysyłamy przyjeżdża taxi a ja do Kierowcy : pokaż mi prawo jazdy bo mnie ujebią przy kontroli że Ci pozwoliłem prowadzić jeśli nie masz ...
Kamyk Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 ktos tu w koncu wrzuci COS SMIESZNEGO ?
Góral.tz Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Nieważne jak świetnie wygląda :polew: jedyna prawda :grin:
pawel2062 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Kto się zgadza, UDOSTĘPNIA! | Pindos.pl - obrazki i gify z pieprzem --> tak powinny kobiety gotować
musti Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Hmm... - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
GreGoriO Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 gdzieś już widziałęm ten podjazd.... dla pindosa to śmieszne
Pandzior Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Reakcja Rosjanina na spadający meteoryt - Sadistic.pl
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 gdzieś już widziałęm ten podjazd....dla pindosa to śmieszne http://www.pindos.pl/sites/default/files/images/541153_10151056166943663_1979152363_n.jpg Przecież to wrclaguny, co tu śmiesznego?
Pandzior Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Właśnie zasłyszane w housie: Marzę o związku w którym nie ma sexu, za to trzeba użerać się z Twoją matką.
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 ZDERZAK PRZÓD TYŁ TUNING KOMPLET AUDI A4 B5 FL (3006545429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ucho.77 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zderzak tylny i listwy boczne audi A4 kombi Tarnowskie Góry ? Tablica.pl Zderzak tył tylny Audi A4 z końcówkami takiego nie znajdziesz okazja Lublin ? Tablica.pl
daro84.pl Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Tego chyba nie było a warto zobaczyć
siara Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Babcia leci na wolno jak Eminem w 8 Mili
jarko Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 tony84 - ale to nie było auto Pasażera , facet nie wiedział że Ten Drugi Dureń nie ma prawka - dlatego mnie śmieszy fakt iż został za to ukarany. Niedługo dojdzie do takiej sytuacji : - witam, chciałem zamówić taksówkę - ok, wysyłamy przyjeżdża taxi a ja do Kierowcy : pokaż mi prawo jazdy bo mnie ujebią przy kontroli że Ci pozwoliłem prowadzić jeśli nie masz ... Żeby mieć licencję taxi trzeba posiadać ważne prawo jazdy... To tak jakbyś chciał jeździć autem bez kół... Patologia
jarko Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Siedzi mąż przed telewizorem, popija piwko i komentuje: -nie... k***a!! nie wchodź tam... nie... nie rób tego, nie idź tam.. debil... k***a debil... po ch*j?... Za chwilę znów odzywa się: -nic jej nie mów.. k***a... nie przysięgaj nic...nie rób tego... nie.. k***a! po ch*j?... Po chwili znów mówi: ... -k***a... taki młody, po ch*j on to zrobił?... debil k***a debil... po ch*j?... Z kuchni wychodzi zaciekawiona żona i pyta: -Kochanie, a co Ty takiego tam oglądasz? -aaa.... kasetę z naszego wesela...
Frimuś Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 AUDI A3 A 3 S3 S 3 rs s-line s line RIEGER TUNING (3016746024) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tony84 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 tony84 - ale to nie było auto Pasażera , facet nie wiedział że Ten Drugi Dureń nie ma prawka - dlatego mnie śmieszy fakt iż został za to ukarany. Niedługo dojdzie do takiej sytuacji : - witam, chciałem zamówić taksówkę - ok, wysyłamy przyjeżdża taxi a ja do Kierowcy : pokaż mi prawo jazdy bo mnie ujebią przy kontroli że Ci pozwoliłem prowadzić jeśli nie masz ... nigdzie w przepisach nie ma o udostępnianiu własnego auta, a jest ogólnie kto dopuści do jazdy. niestety przepis jest jaki jest. ktoś "mądry" go tak wymyślił. trafi się na służbistę to i za takie coś wypisze mandat.
Rekomendowane odpowiedzi