Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to sobie zafundował razem z myciem podwozia :polew:

BTW zapomnieli chyba koledzy, że tam jest przycisk "STOP"

Opublikowano

- Odwróć się i zdejmij majtki!

- Nie, Leszek, nie chcę w d*pę!

- Nie bój się, Sylwia, to nie boli.

- A Ksenia mówiła, że boli!

- Ksenia się wierciła, nie mogłem trafić to i może zabolało.

- Leszek... wstydzę się...

- Sylwia, znamy się przecież do lat... Przecież nie możesz się mnie wstydzić, Sylwia!

- To... to... to zamknij oczy, Leszek!

- K..., jak zamknę, to nie trafię!

- Leszek, to weź jakoś... inaczej!

- Inaczej... inaczej! Otwórz usta! Weź do buzi, łyknij! Dobrze....

A teraz idź do poczekalni i powiedz, żeby weszła następna. Pierdzielone baby, jak się one tej szczepionki od grypy boją!

Opublikowano
zdjcie0001dn1tp6.th.jpgthpix.gif[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 10:10_________________________________________________13406265px2kw8.th.jpgthpix.gif[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 2001643981775436211rswl8.th.jpgthpix.gif
Opublikowano

ibadztumadryfc9.png

:decayed:

no to gdzie jedziemy?

na zwardoń czy na zwardoń? :mysli:[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 10:46_________________________________________________http://besik94.wrzuta.pl/film/kr145HTIrx/mozna_i_tak

Opublikowano

ibadztumadryfc9.png

:decayed:

Ja bym to wytłumaczył tak, że wyższa tablica jest dla ciężarówek bo siedzą wyżej :decayed: a niższa dla osobówek bo wiadomo :polew: :polew:

Opublikowano

Ja bym to wytłumaczył tak, że wyższa tablica jest dla ciężarówek bo siedzą wyżej :decayed: a niższa dla osobówek bo wiadomo :polew: :polew:

tak tak te ograniczenia cieżaru... :gwizdanie:

Opublikowano

prawdopodobnie to tylko wymiana znaków, u mnie tak było nastawiali nowych a starych nie zdemontowali, było za***iście przez 2 miechy wszystko oznakowane :naughty: tylko kierowcy przez cb się pytali którędy jechać :kox: istny chaos

Opublikowano

Przepraszam za przekleństwa ale musi być w oryginale.

Budyń.....

Miałem już dzisiaj nic nie pisać, ale się wkurwiłem jak nigdy!

Muszę odreagować.

Sorry za błędy i ogólny chaos, ale mam to w d*pie. Niech to c**j!

j**any dr Oetker! No co mnie k**wa podkusiło, żeby kupić budyń z tej zajebanej firmy? Siedziałem sobie w domu, czytałem to i tamto, aż mnie nagle złapała ochota na budyń. A z pięć lat już tego gówna nie jadłem. No i się wziąłem ubrałem, pobiegłem do sklepu.

Poproszę budyń. Proszę. Dziękuję.

Szybki powrót do domu. Na opakowaniu napisane, że gotować mleko, potem wsypać, bla, bla, bla. Zrobiłem jak kazali.I co? I wyszło mi kakao! Rzadkie jak sraczka. Tego się nie da jeść. Jak te pieprzone chamy mogą nazywać to coś budyniem i jeszc chwalić się nową recepturą? Mam tego dość. Dość j**anej demokracji, kapitalizmu i całego tego ścierwa, które weszło do nas po 89 roku. Chce takich budyniów jak za komuny! W brzydkich opakowaniach, ale gęstych z takimi wkurwiającymi grudkami! I kisieli też chcę! Niedawno na własne oczy widziałem jak moja znajoma PIŁA kisiel!Jak k**wa można pić kisiel? Czy nasze dzieci już nie będą pamiętały, że to należy wyjadać łyżeczką, do której wszystko się lepi i na koniec trzeba oblizać? Kto mi zabrał szklane litrowe butelki z pepsi colą? Komu one przeszkadzały? I mleko w butelkach i śmietana, które kwaśniały bo były prawdziwe! A teraz po tygodniu stania na kaloryferze dalej jest "świeże" co to k**wa za mleko? A dzieci myślą, że to mleczarnia mleko daje a krowa jest fioletowa. A te butelki takie fajne kapsle miały, skoble do strzelania w d*pę się z nich robiło!... A gumki się z szelek wyciągało Gdzie teraz takie szelki? Dlaczego teraz nawet wafelki prince polo są w tych cudnych opakowaniach zachowujących świeżość przez pięćset lat? Ja chce wafelków w sreberkach! I nie tylko prince polo ale i Mulatków! Jaki dziad skurwił się zachodnią technologią, dzięki której teraz wszystkie cukierki rozpływają się w ustach, a nie tak jak kiedyś, trzeba je gryźć było, tak normalnie jak ludzie!? No pytam się, no! pier**lę mieć do wyboru setki rodzajów lodów i nie móc zdecydować się, na jaki mam ochotę! Kiedyś były tylko bambino w czekoladzie i wszyscy byli szczęśliwi, a jak rzucili casatte to ustawiała się kolejka na pół kilometra. Czy ktoś pamięta jak smakuje prawdziwa bułka? Nie, k**wa, nie tak jak w waszych pier**lonych sklepach, napompowane powietrzem kruche gówna. Prawdziwe bułki są twardawe, wyraziste w smaku, a najlepiej z prawdziwym masłem, które wyjęte z lodówki jest niemożliwe do rozsmarowania! O margarynie za komuny można było tylko pomarzyć, a jak była, to taka c**jowa, chyba Palma się nazywała. Wielkie pier**lone koncerny wy***ały na amen z rynku moją ukochaną oranżadę, którą za młodu gasiłem pragnienie, a mordę przez pięć godzin miałem czerwoną. I jej młodszą siostrę - oranżadkę w proszku, której nikt nigdy nie rozpuszczał w wodzie, bo służyła do wyjadania oblizanym palcem.

Nawet ukochane parówki mi za***ali, dziś już nie robi się takich dobrych jak kiedyś...

W telewizji dwa kanały, na każdym nic do oglądania. Teraz mamy sto kanałów i też nic nie ma. Możemy wp***dalać pomarańcze, banany i mandarynki, a kiedyś, jak przyszedłeś z czymś takim do szkoły, to cię szefem nazywali.Fast foodów też nie było i każdy żywił się w drewnianych

budach i żarliśmy z aluminiowych talerzy i jakoś nikt sraczki nie dostał, a śmieci wokoło nie było bo nie było zasranych jednorazówek. A jak chcieliśmy ameryki to żywiliśmy się zapiekankami z serem i pieczarkami i hod-dogami nabijanymi na metalowe pale. Buła,parówa, musztarda! Nic więcej do szczęścia nie potrzebowaliśmy.

sp***dalaj zasrana Ameryko. A taką, k**wa, miałem ochotę na budyń!

Opublikowano

no to się wyładowałeś :decayed::good:

Opublikowano

chudineze, mamy rozumieć, że sam to pisałeś :naughty: długo nad tym siedziałeś?

Opublikowano

chudineze ma dzis wene tworczą i zapewne niewiele napisenie tego mu zajęło :wink4::kox:
Opublikowano

chudineze ma dzis wene tworczą i zapewne niewiele napisenie tego mu zajęło :wink4::kox:

:nabijasie: akurat nie ja ale chętnie bym się podpisał pod tym jako autor bo to szczera prawda i pamiętam jak dziś to co jest tu opisane te wszystkie stare produkty ehhh to były czasy.:dance2:

Opublikowano

mulatki caly czas sa dostepne ....

Opublikowano

a musze powiedziec ze oranzada ta w butelkach szklanych jest jeszcze dostepna :)