Opublikowano 22 Sierpnia 201313 l ---------- Post dopisany 22-08-2013 at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2013 at 18:15 ---------- 6:49 :polew::polew::polew:
Opublikowano 23 Sierpnia 201313 l Pani każe napisać dzieciom zdanie ze słowem prawdopodobnie. Jasiu napisał i czyta: mój tata bierze gazetę i idzie do kibla, prawdopodobnie będzie srał bo czytać nie umie. Dwóch milicjantów patroluje ulicę i jeden do drugiego mówi: - Strasznie mi się chcę sr**. - To idź w krzaki. - Ale nie mam papieru. - To weź 10 złotych i już masz. Parę minut później milicjant wychodzi z krzaków z rękami uwalonymi gównem, a ten drugi się pyta: - Czemu masz takie uwalone ręce? - Niestety, miałem tylko 8,50. Jaka jest wspólna cecha kobiety i dzika ?? - Jedno i drugie szuka żołędzia.
Opublikowano 23 Sierpnia 201313 l To tak jak... Co ma wspólnego pedał i papuga? Jeden i drugi ma obsrany drążek
Opublikowano 26 Sierpnia 201312 l Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze te czopki które mi pan przepisał wogóle mi nie pomagają - A próbował pan podwójnej dawki - Tak i nic to nie dało - To co pan kur... te czopki żresz?? - No nie kur... do d*py se wsadzam....
Opublikowano 26 Sierpnia 201312 l Pewien żonaty facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy oświadczyła mu, że jest w ciąży. On, nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę pieniędzy, aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu. Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko. Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać ci wiadomość, kiedy dziecko się urodzi? - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres domowy, z jednym tylko słowem: "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na utrzymanie dziecka. I wyjechała. Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona mówi: - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za kartka. Maż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę bacznie go obserwując. Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał. Na kartce było napisane: "Spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti. Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu!"
Opublikowano 27 Sierpnia 201312 l Zakonnica gra z księdzem w piłkę nożną. Ksiądz strzela na bramki(nie trafił) i krzyczy: - O k***a, ale zeszło! Zakonnica grozi księdzu, że jeżeli jeszcze raz przeklnie to Bóg go skarze. Ksiądz znów strzela i przeklina: - O k***a, ale zeszło! Zakonnica znowu grozi, że nie można przeklinać. Ksiądz za trzecim razem to samo: - O k***a, ale zeszło! Nagle uderza piorun z nieba w zakonnicę. Księdza dochodzą głosy z niebios: - O k***a, ale zeszło!