mariuszsmietana Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 przypomniało mi się stare hasło :grin:http://img.myepicwall.com/2013/02/679e711118042772203542ff154ec0c0.jpg
fafnasty Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 nie mogłem sie powstrzymać u mnie pod robota parkuję A4 B5 i chyba jest to Chromo Line:polew::polew: zrobie foty wnętrza bo mnie zabiło:grin: -pokrowce imitujące kubełki i w chu... chromu i sportu:polew:
Viwaldi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Może nie śmieszne ale warte obejrzenia.
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Może nie śmieszne ale warte obejrzenia.
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Rozmawia dwóch kolesi - kupiłem swojej żonie audi, w ciągu 9 sekund osiąga stówę... - a ja swojej wagę, 140 ma w ciągu sekundy....
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1391743_715737255105101_634340534_n.jpg
reniek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Muzułmańskie dziecko w Skandynawii pyta mamę: - Mamo, co to jest socjalizm i co to jest rasizm? - No więc tak, Ali… Socjalizm jest wtedy, kiedy biali ludzie pracują codziennie, żebyśmy my mogli przyjechać do ich krajów i dostawać zasiłki… no wiesz – dopłaty do czynszu, kupony na jedzenie, darmowe leczenie i takie tam. Na tym polega socjalizm. - Ale mamo, czy ci głupi biali ludzie nie wściekają się, że tak jest? - Oczywiście, że tak, kochanie. I to jest właśnie rasizm!
Dev Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Z życia wzięte. ... Mój kolega jakis czas temu zareczyl się. Ślub i wesele miało się odbyć w przyszłe święta. Z racji tego ze prowadzi sporą firmę która rodzice przepisali mu ją z powodu podeszlego wieku podsunal pannie intercyze do przeczytania aby sie z nia zapoznała. Skończyło się tym ze dostal centralnie w lewe oko pierscionkiem zareczynowym i wylądował na okulistyce z poważnym uszkodzeniem oka. Na razie oko ma ograniczone pole widzenia. Ale stwierdził że: teraz widzę o wiele lepiej....
Kwinto69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 przebijają naszych Dlatego Chiny nie grają w Pucharze Świata ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Łatanie dziury po białorusku - YouTube ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- devastation nie zrób tak samo ze swoim kotem Pokazałem psu jego odbicie w lustrze
Pandzior Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zima jak zwykle zaskoczyła ... - wiocha.pl absurd 1035118
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Na jakim kanale mozna obejrzec bramki reprezentacji ??? Na TVP Historia....
Tzieland Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z życia wzięte. ...Mój kolega jakis czas temu zareczyl się. Ślub i wesele miało się odbyć w przyszłe święta. Z racji tego ze prowadzi sporą firmę która rodzice przepisali mu ją z powodu podeszlego wieku podsunal pannie intercyze do przeczytania aby sie z nia zapoznała. Skończyło się tym ze dostal centralnie w lewe oko pierscionkiem zareczynowym i wylądował na okulistyce z poważnym uszkodzeniem oka. Na razie oko ma ograniczone pole widzenia. Ale stwierdził że: teraz widzę o wiele lepiej.... Powinien jeszcze odszkodowanie wywalczyć Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z życia wzięte. ...Mój kolega jakis czas temu zareczyl się. Ślub i wesele miało się odbyć w przyszłe święta. Z racji tego ze prowadzi sporą firmę która rodzice przepisali mu ją z powodu podeszlego wieku podsunal pannie intercyze do przeczytania aby sie z nia zapoznała. Skończyło się tym ze dostal centralnie w lewe oko pierscionkiem zareczynowym i wylądował na okulistyce z poważnym uszkodzeniem oka. Na razie oko ma ograniczone pole widzenia. Ale stwierdził że: teraz widzę o wiele lepiej....
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z życia wzięte. ...Mój kolega jakis czas temu zareczyl się. Ślub i wesele miało się odbyć w przyszłe święta. Z racji tego ze prowadzi sporą firmę która rodzice przepisali mu ją z powodu podeszlego wieku podsunal pannie intercyze do przeczytania aby sie z nia zapoznała. Skończyło się tym ze dostal centralnie w lewe oko pierscionkiem zareczynowym i wylądował na okulistyce z poważnym uszkodzeniem oka. Na razie oko ma ograniczone pole widzenia. Ale stwierdził że: teraz widzę o wiele lepiej.... co za frańca dobrze Gościu zrobił z tym że powinien Jej oddać prawym sierpowym .
emil82 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 A na grzyba mu ten ślub?? Bez tego o wiele łatwiej Wysłane z iPad'a przez Tapatalk
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z życia wzięte. ...Mój kolega jakis czas temu zareczyl się. Ślub i wesele miało się odbyć w przyszłe święta. Z racji tego ze prowadzi sporą firmę która rodzice przepisali mu ją z powodu podeszlego wieku podsunal pannie intercyze do przeczytania aby sie z nia zapoznała. Skończyło się tym ze dostal centralnie w lewe oko pierscionkiem zareczynowym i wylądował na okulistyce z poważnym uszkodzeniem oka. Na razie oko ma ograniczone pole widzenia. Ale stwierdził że: teraz widzę o wiele lepiej.... co za frańca dobrze Gościu zrobił z tym że powinien Jej oddać prawym sierpowym . Wystarczylo ze zabral jej Q5 i zablokowal karte kredytowa Pani jest teraz mocno wyru.... w d....
huzio00 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany
Rekomendowane odpowiedzi