Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Magnetyzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie nad zalozeniam do swojego autka magnetyzera wicie moze cos wiecej na ten temat?? czy to prawda ze autko mniej pali ?? montowal moze ktos cos takiego??

Opublikowano

wiemy :D

bylo to testowane swego czasu w SIP. nie bede sie rozpisywal-lipa nie zdaje egzaminu, w niektorych autach zwiekszalo spalanie

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

daj sobie stary spokój z magnetyzerem :wink:

Opublikowano

Chcesz moge da Ci link do tematu na forum Diagtronika o niejakim marizka, ktory to sobie pozakladal magnetyzery, strumienice itp. i twierdzil ze ma 170 koni. Temat ma ponad 60 stron, a gosc jest z Trojmiasta. Niezla polewka z goscia byla. :mrgreen:

nie zakladaj takich wynalazkow bo one nic nie daja.

Opublikowano
marizka, ktory to sobie pozakladal magnetyzery, strumienice itp. i twierdzil ze ma 170 koni.

w jakim auteczku??

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano
twierdzil ze ma 170 koni.

zacznę się śmiać dopiero jak napiszesz jaki ma samochód :mrgreen:

Opublikowano

W Golfie 110 TDi :mrgreen:

Opublikowano

Golf IV 1.9tdi :lol:

Opublikowano

Dzieki za informacje bo cos takiego kosztuje niby okolo 100 zl a nie chcialbym na darmo wydawac kasy, wszyscy widac mowice ze to nic dobrego

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

Golf IV 1.9tdi :lol:

buahahahhahaah :lol: to ja tak zrobie u siebie, też chcę 170 koni. Ej zapodajcie tym linkiem bo jetem ciekaw :D!

Opublikowano
buahahahhahaah to ja tak zrobie u siebie, też chcę 170 koni. Ej zapodajcie tym linkiem bo jetem ciekaw !

Nie wiem czy cale przeczytasz, ja troche omijalem co bylo nie ciekawe i rozlozylem to na kilka dni. :mrgreen:

Zycze milej lektury http://www.diagtronik.pl/forum/viewtopic.php?t=632&postdays=0&postorder=asc&highlight=kopci&start=0&sid=95dcb32dd6d8df516580878176419592 :lol:

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

nie wierzę co ten człowiek nawyprawiał z samochodem, a po drugie nie wierzę w jego głupotę :mrgreen: Sorry za OT

Opublikowano
nie wierzę co ten człowiek nawyprawiał z samochodem, a po drugie nie wierzę w jego głupotę Sorry za OT

Proponuje przenies link do Strefy Smiechu albo do dzialu na luzie bo pewnie bedzie dyuskusja.

Widze ze przeczytales nie wiele. Proponuje w miare calosc przeczytac. :mrgreen:

Opublikowano
Dzieki za informacje bo cos takiego kosztuje niby okolo 100 zl a nie chcialbym na darmo wydawac kasy, wszyscy widac mowice ze to nic dobrego

takich magnetyzerow potrzeba z 15 sztuk zeby byl jakis efekt przyrostu mocy ..... ;-)

takze jak juz na nie uzbierasz to zamiast je kupic jedz i wgraj sobie jakis nowy sofcik, radosc gwarantowana ..... :twisted:

Opublikowano
nie chcialbym na darmo wydawac kasy

to przeszkadza, a nie pomaga

[ Dodano: 2006-06-09, 23:46 ]

poza tym...to naprawde nadaje sie do watku smiechu :lol:

[ Dodano: 2006-06-10, 03:40 ]

Pikuś, nie moge sie tam w zaden sposob zalogowac :( znasz admina, albo kogos zeby mi jakos pomogl??

Opublikowano

qr** jaki ten Marizka to baran... dawno takiego asa nie spotkalem. :) bez obrazy za to ,z e jestem szorstki ;P , ale koles jest niezly..Pozjadal wszystkie rozumy :) nawet za CA sie zabral 15 głośników ... :P hehe szkoda, ze fotki nie ida.. pozdrowionka