RoBi_Rs Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 czyja to taka sliczna A4 B7 avant czarna widziana w środę na ul. Wilsona ..... piękna na tych alumach mam fotkę
RoBi_Rs Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 no to mu pogratulować furki.... byłem klatkę obok z meblami wrazenie robi..Tak podejrzewałem że to jego bo ma foteczke w avantarze
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 nie przesadzaj takie se wozidełko
RoBi_Rs Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 nie przesadzaj takie se wozidełko Też prowda ..... czarne to ..to sie brudzi, każdy syf na nim widac... duze felgi to i pewnie duzo pali.... taki wielki wydech ... przecież to musi miec wielki silnik... aaa ile OC musi kosztowac....... heheeh ( myślenie przecietnego Kowalskiego )
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 nie przesadzaj takie se wozidełko .............przecież to musi miec wielki silnik... aaa ile OC musi kosztowac...... ma zniżki to o tym nie myśli
siemian Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 hehe dziekuje. moje autko też mi się podoba
#Przemo# Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 ---------- Post added at 07:48 ---------- Previous post was at 07:45 ---------- nie przesadzaj takie se wozidełko ... przecież to musi miec wielki silnik... No trochę przesadzone z tym silnikiem. Z zewnątrz co by było RS a pod maską kosiarka 2,0 TDI :polew::polew::polew:
KFX Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Grifik, słyszałem że ktoś wycieraczki Ci chciał zajumać wczoraj pod zaporą
Wihajster Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Grifik, słyszałem że ktoś wycieraczki Ci chciał zajumać wczoraj pod zaporą że też ktoś sie pokusił na wycieraczki z Auchan po 9zeta za pare
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Grifik, słyszałem że ktoś wycieraczki Ci chciał zajumać wczoraj pod zaporą że też ktoś sie pokusił na wycieraczki z Auchan po 9zeta za pare Niby za 9zł a jednak się pochapiłeś
Rekomendowane odpowiedzi