#Przemo# Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Artur to trafnie skomentował ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- będziecie jutro na spocie? Ja na bank przyjadę tylko musze odebrać kobietę z pracy także będę dopiero koło 19:00.
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Artur to trafnie skomentował tylko ja bardziej myślałem o tym ,że nie Ty koło niej tylko ona koło Ciebie ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- btw ja jutro odpadam
GRYFI Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Artur to trafnie skomentował tylko ja bardziej myślałem o tym ,że nie Ty koło niej tylko ona koło Ciebie ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- btw ja jutro odpadam jak zwykle a potem i tak wpadniesz
Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 nie dam rady ........... ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- bankowo
Grisza79 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Postaram się wpaść dzisiaj, ale głowy nie daje....
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 lololololo to sciągam policje znowu ---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ---------- znowu na trzeźwo imprezka będzie musiała być
Rekomendowane odpowiedzi