Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

łoo...:shock3: jestem tu dziś pierwszy:shock3:

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

...yy...co tam u was noc jeszcze jest, że nikt się jeszcze nawet nie przywitał?? :mysli:

:decayed:

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no masz co byś nie był osamotniony

Opublikowano

:notworthy:

:polew:

:decayed: idę furmanki umyć..:whistling:

Opublikowano

ja ide na wesele:banan:

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ----------

siemian golf jest pierwsza klasa:thumbup1:. zwłaszcza w upalne dni, nawet nogi schładza :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

siemian golf jest pierwsza klasa:thumbup1:. zwłaszcza w upalne dni, nawet nogi schładza :decayed:

Chyba było buzi na zgodę:decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

Piter220V też będzie na 90% dzwonił potwierdzał :wink:

piszcie kto będzie :whistling:

Wihajster dzięki za pierwszy post :thumbup1: ,Ty będziesz ?:whistling:

---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ----------

mam lodóweczkę taką przenośną ,do niej kilka wkładów więc coś tam chłodnego alko będzie :wink:

jak ktoś ma podobne ustrojstwo to może zabrać bo nie możemy liczyć na taką aurę jak przy ostatniej imprezce :wink:

Lodówkę to masz w rzeczce za wiatą :decayed:

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

Dopiszcie mnie do listy.

A ty Stiv to wpadaj na kawalerski do nałęża.

Opublikowano

w rzeczce to se możesz nogi moczyć ja tam po pijaku po gorzołę chodził nie będę :decayed:

---------- Post dopisany 01-07-2012 at 09:16 ---------- Poprzedni post napisany 30-06-2012 at 22:47 ----------

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Witam Panowie mam taką prośbę ponieważ znalazłem felgi, które bym chciał kupić do mojej audi a nie za bardzo mi się uśmiecha jechać specjalnie je oglądać sprzedający mówił, że jest z Bielska i powiedział , że felgi są w bardzo dobrym stanie i opony też, twierdzi ,że zgodzi się na sprawdzenie ich na wyważarce może któryś z Was byłby tak miły i podjechał je zobaczyć czy w ogóle warto mi się tym interesować obiecuję, że na jakąś flaszeczkę odpalę za pomoc, a może ktoś w Was zna sprzedającego:

Kola felgi opony Audi A5 A-5 8T0 R19 ET 33 (2434867745) - motoAllegro

Opublikowano
Opublikowano
Witam Panowie mam taką prośbę ponieważ znalazłem felgi, które bym chciał kupić do mojej audi a nie za bardzo mi się uśmiecha jechać specjalnie je oglądać sprzedający mówił, że jest z Bielska i powiedział , że felgi są w bardzo dobrym stanie i opony też, twierdzi ,że zgodzi się na sprawdzenie ich na wyważarce może któryś z Was byłby tak miły i podjechał je zobaczyć czy w ogóle warto mi się tym interesować obiecuję, że na jakąś flaszeczkę odpalę za pomoc, a może ktoś w Was zna sprzedającego:

Kola felgi opony Audi A5 A-5 8T0 R19 ET 33 (2434867745) - motoAllegro

posłałem ci PW poślij swój numer to ci zadzwonię co i jak

Opublikowano
:hi::hi::hi:
Opublikowano

No felunek pikny z tego linku :slina:

Opublikowano

moim zdaniem to jedna z brzydszych felg... nie wiem co ludzie w niej widzą...

Opublikowano
Opublikowano

jestem osobiście tego samego zdania no ale o gustach sie nie dyskutuje, a w końcowym wydaniu liczy się jak furka na nich wygląda.

Opublikowano

fajne są nie gadaj......do b7 idealne :whistling: