#Przemo# Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ty smerfie nie cwaniakuj bo z ciebie smerfetke zrobię zobaczymy na żywo i się zdecyduje ale na pewno 18" będzie
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ty smerfie nie cwaniakuj bo z ciebie smerfetke zrobię zobaczymy na żywo i się zdecyduje ale na pewno 18" będzie nie wiem jak Ty ale ja wolę dziewczyny btw siedziałeś kiedyś w zaostrzonym rygorze? :decayed::decayed::decayed:
#Przemo# Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Marcin tyrknę ..mogę? A dzwon o 6:00 żeby mu się nie wydawało że się wyspi ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- Ty smerfie nie cwaniakuj bo z ciebie smerfetke zrobię zobaczymy na żywo i się zdecyduje ale na pewno 18" będzie nie wiem jak Ty ale ja wolę dziewczyny btw siedziałeś kiedyś w zaostrzonym rygorze? :decayed::decayed::decayed: To mowie że za smerfetke będziesz robił
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ty jednak masz zryte :polew::polew::polew:
#Przemo# Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Muszę wszystkie zobaczyć na żywo potem zdecyduję. Ale dzięki za wasze komentarze
H4mm3R Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Muszę wszystkie zobaczyć na żywo potem zdecyduję. Ale dzięki za wasze komentarze Dobre te chinki będziesz mieć
Polko_V Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Muszę wszystkie zobaczyć na żywo potem zdecyduję. Ale dzięki za wasze komentarze Dobre te chinki będziesz mieć że i na koleinach się będą krzywić...
#Przemo# Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Muszę wszystkie zobaczyć na żywo potem zdecyduję. Ale dzięki za wasze komentarze Dobre te chinki będziesz mieć Za pewne przez ciebie pakowane w ORI pudełka, tak w ogóle to już zamiawiałeś opakowana z ORI logami czy będę musiał czekać. Ty Gargamel siedź tam dalej i pakuj w te pudełka. :polew:
H4mm3R Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Muszę wszystkie zobaczyć na żywo potem zdecyduję. Ale dzięki za wasze komentarze Dobre te chinki będziesz mieć Za pewne przez ciebie pakowane w ORI pudełka, tak w ogóle to już zamiawiałeś opakowana z ORI logami czy będę musiał czekać. Ty Gargamel siedź tam dalej i pakuj w te pudełka. :polew: Żółte rączki Ci wszystko zapakują żebyś tylko był zadowolony, kup sobie jakiś lepszy chiński aparat typu nikon, samsung i poćwicz w VT zanim wkleisz tu foty z kalkulatora i będziesz się pytał co pasuje do mojej smerfnej kozy ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- no to już 2 smerfne kozy są w okolicy w takim razie
Polko_V Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany 07-08-2012 at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2012 at 09:44 ---------- yy...po tej burzy w B-B brakło prądu??
#Przemo# Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja mam prąd cały czas burza nas omineła tylko padało ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ---------- Muszę wszystkie zobaczyć na żywo potem zdecyduję. Ale dzięki za wasze komentarze Dobre te chinki będziesz mieć Za pewne przez ciebie pakowane w ORI pudełka, tak w ogóle to już zamiawiałeś opakowana z ORI logami czy będę musiał czekać. Ty Gargamel siedź tam dalej i pakuj w te pudełka. :polew: Żółte rączki Ci wszystko zapakują żebyś tylko był zadowolony, kup sobie jakiś lepszy chiński aparat typu nikon, samsung i poćwicz w VT zanim wkleisz tu foty z kalkulatora i będziesz się pytał co pasuje do mojej smerfnej kozy ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- Wiedziałem że się więcej po tobie nie mogę spodziewać. A żółtki siędzą i pakuję w te ori pudełka. :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi