Marcin6 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 U mnie 10cm śniegu leży więc fakt, jesień
Steav Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 I było sobie audi... koleś mi wymusił i na 90% będzie kasacja. Orientujecie się jak z tego najlepiej wyjść finansowo?? W szpitalu byłem mam wypis i nakaz odpoczywania:thumbdown:
H4mm3R Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 I było sobie audi... koleś mi wymusił i na 90% będzie kasacja. Orientujecie się jak z tego najlepiej wyjść finansowo?? W szpitalu byłem mam wypis i nakaz odpoczywania:thumbdown: PW
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 U mnie 10cm śniegu leży więc fakt, jesień na dachu domu ......,czy na drodze ---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- I było sobie audi... koleś mi wymusił i na 90% będzie kasacja. Orientujecie się jak z tego najlepiej wyjść finansowo?? W szpitalu byłem mam wypis i nakaz odpoczywania:thumbdown: PW współczuję Piter btw Hammer nie namawiaj go na rentę
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 I było sobie audi... koleś mi wymusił i na 90% będzie kasacja. Orientujecie się jak z tego najlepiej wyjść finansowo?? W szpitalu byłem mam wypis i nakaz odpoczywania:thumbdown: PW współczuję Piter btw Hammer nie namawiaj go na rentę A co, niech ma ---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------
#Przemo# Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Współczuje Piotrek dobrze że wszyscy cali i nikomu się nic nie stało
Marcin6 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 U mnie 10cm śniegu leży więc fakt, jesień na dachu domu ......,czy na drodze Nie no na drogach już czarno... ale polach dachach itd jeszcze leży... choć dziś odwilż, wiosna Dobry dzień na rezanko
Polko_V Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 współczucia ek|Stiv ważne, że cały jesteś
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cześć... Podbeskidzie jaka pogoda u Was ? Wybieram sie ze Szkrabem do BB i nie wiem ,czy małej mam coś o drifcie opowiadać przed drogą wysłane z one v
siemian Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 biorąc pod uwage stan Twoich opon to myśle że nawet przy +20 i suchutkiej drodze możesz na wszelki wypadek coś wspomnieć...
Rekomendowane odpowiedzi