rrrudy25 Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Będę! Jak mi nic nie wyskoczy.... przed maskę
Steav Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Stiv Arturoo Wihajster Rrruddy Przemo Marcin6 Danielom (zgłaszał się na Żorskich)
kupczak90 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Wybieram się w tym roku do Chorwacji. Pamiętam, że parę osób z forum już jeździło. Możecie polecić gdzie nocować ?
#Przemo# Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Wybieram się w tym roku do Chorwacji. Pamiętam, że parę osób z forum już jeździło. Możecie polecić gdzie nocować ? jedziesz na miejsce i noclegi same cie znajdą jest tylu naganiaczy że bez problemu znajdziesz nocleg ja byłem w zeszłym roku i zatrzymałem się tam gdzie mi się najbardziej podobało i w minutę po zaparkowaniu miałem już 2 gości obok auta co mieli apartamenty na wynajem. Ja byłem kawałek od Omisia, Siemian był w Baska Woda.
Steav Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Ale fajna pogoda, na spota biorę windsurfing
Arturoo Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Wybieram się w tym roku do Chorwacji. Pamiętam, że parę osób z forum już jeździło. Możecie polecić gdzie nocować ? jedziesz na miejsce i noclegi same cie znajdą jest tylu naganiaczy że bez problemu znajdziesz nocleg ja byłem w zeszłym roku i zatrzymałem się tam gdzie mi się najbardziej podobało i w minutę po zaparkowaniu miałem już 2 gości obok auta co mieli apartamenty na wynajem. Ja byłem kawałek od Omisia, Siemian był w Baska Woda. co się dziwisz ...???? też wyglądasz na takiego co noclegu i ciepłej herbaty potrzebuje
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Pany od jutra forum ma wolne przez 2 dni także jak coś macie do poszukania albo z kimś sie chcecie skontaktować/umówić to .....biegusiem bo czas sie kończy !!!!!! wysłane z htc
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Tam sie grile odbywały w bardziej niesprzyjających warunkach ...... wysłane z htc ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- Chyba,że Cię droga przeraża w taką pogodę ....???? wysłane z htc ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- wysłane z htc
Rekomendowane odpowiedzi