wojtekce Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 aha zobaczę jak mi sie w pracy poukłada jak co to sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ja nie wiem ja bym odpuscil i zajechal za tydz wieksza paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ja nie wiem ja bym odpuscil i zajechal za tydz wieksza paczka Też myślę, że to najlepsze rozwiązanie. Od nich będzie garstka, a tu taka dupna ekipa przyjedzie z bielska Obawiam się tylko o pogodę na przyszły tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jak bedzie dupna ekipa to tez jade z dupnymi kolesiami musza sie wszysce zebrac i pokazemy im Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Panowie to jedziemy za tydzien w piatek na gliwice oki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jedziemy jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Gdzie zbiórka? może w Pszczynie na parkingu koło kościoła:D chyba dla wszystkich było by to wygodne (mam taka nadzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Oj nie wiem, więcej osób jest z okolic Skoczowa, więc chyba lepiej Skoczów i dalej na Żory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 to najwyzej ja z nippo bede czekac na shellu w warszowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 jedzie może jutro ktos na spocik do gliwic wpadnij niezależnie od decyzji i przyjazdu innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 he ja tez mysle ze za tydzien sie przejedziemy i pojedziemy od skoczowa proton oki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 hehe ja pojadę przez Tychy lub Katowice :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 to nie nasz problem ze mieszkasz gdzies tam daleko na zadupiu:D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 to nie nasz problem ze mieszkasz gdzies tam daleko na zadupiu:D hehe :bicz3: no to teraz dowaliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 jeszcze jeszcze moreeeeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Tak jak mówił MartinA4 my będziemy czekali na shellu w warszowicach.. a o ktorej będziecie w skoczowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 nie wiem o ktorej oststnio jechalismy hm 1,5 godzinki przed wyjdziemy i bedzie oki 20 min i jestesmy w warszowicach chyba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 kurcze ta wasza organizacja jestem pod wrażeniem to wszystko wygląda jak jakieś wyzwanie wow będziemy czekać z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Zgrana ekipa i pełna profeska :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ekipa B-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi