GRYFI Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witeczka, wreszcie dostęp do netu w nowym mieszkanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hejka,wkoncu juz mi komp dziala ... ale mialem stron do czytania ... Panowie kto chce moje 17 kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 na zime w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hejka,wkoncu juz mi komp dziala ... ale mialem stron do czytania ... Panowie kto chce moje 17 kupic ? jakby to były turbo P to byś nawet nie musiał pytać... A co, kupiłeś coś ciekawszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 ja też mogę sprzedac moje 17 ale razem z autem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hejka,wkoncu juz mi komp dziala ... ale mialem stron do czytania ... Panowie kto chce moje 17 kupic ? Daj wiecej informacji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 ku przestrodze z dedykacją dla Siemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 wow f*ck... Ja juz niestety nie moge szybko jezdzić bo zaczyna mi się sypać synchronizator trójki... :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 jak dbasz tak masz [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:03_________________________________________________Trzeba sprzęgła używać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 wow f*ck... Ja juz niestety nie moge szybko jezdzić bo zaczyna mi się sypać synchronizator trójki... :confused4: spokojnie pełno jest skrzyń na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 a to na plamy na tapicerce [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:15_________________________________________________audi pojedzie w każdej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 wow f*ck... Ja juz niestety nie moge szybko jezdzić bo zaczyna mi się sypać synchronizator trójki... :confused4: spokojnie pełno jest skrzyń na allegro wiem wiem, ale obecnie kaski brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 baddy co chcesz wiedziec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 baddy co chcesz wiedziec?? Dla mnie poproszę wygrane numery dużego lotka na najbliższe losowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hehehehe... Panowie co myslicie o Pomalowaniu srodka moich felg na czarno lub pod kolor auta(granatowa perla) ranty i tak pojda na nowo do polerowania,a i prosze o powazne odpowiedzi a nie takie jak "zesuć bardziej wyglądu i tak się chyba nie da więc eksperymentuj... " Mam nadzieje ze autor tego posta wie do czego pije ?? a jezeli nie to juz pisze!!! Nie kazdego stac na cos duzo lepszego wiec wklada cale serce i czas w to co ma!!!! Ja do tego wszystkiego dochodze wlasnymi rekami a za czyjąś pomocą np. TATY !!!!! ... Pozdrawiam!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 a to na plamy na tapicerce [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:15_________________________________________________audi pojedzie w każdej sytuacji To chyba dla tego zioma co ostatnio chcial golfa sprzedac z plamami po swoich dziewczynach na tapicerce.... [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:04_________________________________________________ baddy co chcesz wiedziec?? no np cene jaka Cie interesuje, stan opon oraz samych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hehehehe... Panowie co myslicie o Pomalowaniu srodka moich felg na czarno lub pod kolor auta(granatowa perla) ranty i tak pojda na nowo do polerowania,a i prosze o powazne odpowiedzi a nie takie jak "zesuć bardziej wyglądu i tak się chyba nie da więc eksperymentuj... " Mam nadzieje ze autor tego posta wie do czego pije ?? a jezeli nie to juz pisze!!! Nie kazdego stac na cos duzo lepszego wiec wklada cale serce i czas w to co ma!!!! Ja do tego wszystkiego dochodze wlasnymi rekami a za czyjąś pomocą np. TATY !!!!! ... Pozdrawiam!!!!! Heh, ale mnie się to Twoje autko dużo bardziej podobało dopuki nie zacząłeś go "ulepszać". Np. nie rozumiem dlaczego ulepszyłeś fotele na swój krowi pokrowiec... Rozumiem że można mieć wyobraźnie... ale po co... Jak chcesz to mam w firmie takie chińskie torebki ze sztucznego futerka. Moge Ci je sprzedać w dobrej cenie to zrobisz sobie nowe pokrowce. Pomyśl sobie.. każdy fotel w innym wzorze... Panterka, tygrys, zebra... Ale czad nie? Nawet mógłbys sobie obszyć swój mega bassowy głośnik... Mam też kubły biurowe ze stali nierdzewnej. Pomyśl sobie jakbyś sobie takie przyspawał z tyłu auta to byś miał chyba największy wydech w okolicy...[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 23:37_________________________________________________http://sport.onet.pl/74327.7,1248707,2063015,,strzelili_dziewiec_goli_w_dziewiec_minut_-_jest_awans__bedzie_sledztwo,wiadomosc.html Prawie jak w Polsce... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 hehehehe... Panowie co myslicie o Pomalowaniu srodka moich felg na czarno lub pod kolor auta(granatowa perla) ranty i tak pojda na nowo do polerowania,a i prosze o powazne odpowiedzi a nie takie jak "zesuć bardziej wyglądu i tak się chyba nie da więc eksperymentuj... " Mam nadzieje ze autor tego posta wie do czego pije ?? a jezeli nie to juz pisze!!! Nie kazdego stac na cos duzo lepszego wiec wklada cale serce i czas w to co ma!!!! Ja do tego wszystkiego dochodze wlasnymi rekami a za czyjąś pomocą np. TATY !!!!! ... Pozdrawiam!!!!! no i Boniu najważniejsze żeby to ciebie cieszyło !!! myślę że komentarz innych zbędny a siemian z tego kubła nie da się zrobić większego turbo... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 nie da się niestety... :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi