igor0111 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wodeczki lekko na toast, ale był zapas w razie czego, dużo ludzi wracało z pracy wiec kierowców nie mieli ale chociaż jeden się trafił ijący i jako ekipa mnie nie zawiedliście ))))))))))) dzieki chłopaki:DDDD[br]Dopisany: 29 Październik 2008, 21:35_________________________________________________proton a jak zaworek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jutro zabieram sie za wymiane oleju i filtrow wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 proton a jak zaworek?? Klekocik niestety pozostał. Chyba taki urok tego silnika. Wydaje mi się jednak, że lepiej i szybciej się zbiera niż wcześniej. Prawdopodobnie wcześniej uciekało mi podciśnienie i kierownice w turbo nie ruszały się tak szybko jak było trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jutro zabieram sie za wymiane oleju i filtrow wszystkich pomyśl o felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 heheh panowie co lejecie do swoich maszyn ja motula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a ja Castrol magnatec 5w30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 podobno castrola najwiecej jest podrobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ja mam z beczki prosto od producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a ja nalalem mobila po co kombinowac i tak nic juz nie pomoze w naszych starych samochodach jak odpoczatku nie bylo wszytsko jak nalezy to teraz duzo nie pomozemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dawid a śmigasz już niunią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jeszcze nie mam nadzieje ze jutro troche ta chłodniczka mnie opoznila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 jak miałeś nieszczelność na IC to bedzie chyba nowa moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 mam nadzieje ze ja okielznam:D zobaczymy jutro niech moc bedzie z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 heheh panowie co lejecie do swoich maszyn ja motula Je leję od 3 wymian Motul X-Cess 8100 5W40 i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 bo według mnie na olej nie mozna narzekac to tak jak by na płyn chłodniczy narzekac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Po pierwsze Igor gratulacje!! Kurcze mam nadzieje, że mi się troszkęw pracygodzinki zmienią bo chciałbym znów przyjechać na spocik a jeżeli chodzi olej to leję Valvoline 5W-50 VR1 Racing, jestem zadowolony z tego oleju pomimo, tego że uszczelniacze zaworowe powoli mówią do widzenia :gwizdanie: pozdrówka Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 heheh panowie co lejecie do swoich maszyn ja motula Je leję od 3 wymian Motul X-Cess 8100 5W40 i nie narzekam potwierdzam tez jezdze na Motulu i jest cool :gwizdanie: PS.panowie mam jedna smycz klubowa do sprzedania reflektuje moze ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja zalałem moją :audi:MOBILEM S 5W-30 VW 505 01 PROTON zrobiłem z tymi kratkami nawiewu swiecą ekstra koszt 7zł 2mb.kabla +12 konektorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 PROTON zrobiłem z tymi kratkami nawiewu swiecą ekstra koszt 7zł 2mb.kabla +12 konektorków Hmmmm może też bym sprawdził czy u mnie nie ma kabelków Swoją drogą łatwo się te nawiewy wyciąga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 PROTON zrobiłem z tymi kratkami nawiewu swiecą ekstra koszt 7zł 2mb.kabla +12 konektorków Hmmmm może też bym sprawdził czy u mnie nie ma kabelków Swoją drogą łatwo się te nawiewy wyciąga ? ta od kierowcy wystarczy docis w prawo a środkowa podwantować z dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi