wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 miron to luzny chlopek z knurowa jeszcze raz napisz knurów z małej litery i będzie kropek drugi
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no to fajnie Hammer. do pierdolenia o pupie maryny są tematy spotowe. Żaden punkt regulaminu o tym nie mówi :> ale było to już wielokrotnie poruszane. Jakby każdy pisał co chce i żarty sobie robił to nie dało by się czytać tego forum
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 zaduzo syfu by bylo...wystarczy ze na spotach jest syf czasem ze sie czyta 10 stron samych smieci ... Miron ale zielonego a nie zadnego innego
Baddy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 miron to luzny chlopek z knurowa jeszcze raz napisz knurów z małej litery i będzie kropek Jeszcze raz rozpoczniesz zdanie w naszym wątku z małej litery a też kropa zaliczysz.....
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 sie czyta 10 stron samych smieci to o czym byśmy pisali jak nie o pierdołach , spoty mamy ustalony kiedy i gdzie
DAWIDBORI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 boniu oplaca sie sprzedac auto jak tyle wlozyles przeca nikt nie da ci takiej kasy pewnie chyba ze puszczasz ja po kosztach
miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no to fajnie Hammer. do pierdolenia o pupie maryny są tematy spotowe. Żaden punkt regulaminu o tym nie mówi :> ale było to już wielokrotnie poruszane. Jakby każdy pisał co chce i żarty sobie robił to nie dało by się czytać tego forum :good: więcej Siemianów na forum :good: Siemian na Prezesa forum ( poważny,rozważny,lubiany ,uczynny,jak ma kropka to na jeden dzień, wzór normalnie)
Andrzej88 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 3 godziny mnie nie było a tu 4 nowe strony Działy techniczne ok - to nie jest miejsce na śmiecenie, ale dział moja a4 to już lekka przesada, tym bardziej, jeżeli autorowi wątku to nie przeszkadza, nie prosi o zachowanie porządku i nie zwraca się z prośbą o moderowanie. Zresztą ile jest postów w stylu "fajna fura" itd... Edit: Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Produkcja stron leci
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 uczynny,jak ma kropka to na jeden dzień, wzór normalnie nawet w newbie go widać
miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 miron to luzny chlopek z knurowa jeszcze raz napisz knurów z małej litery i będzie kropek Jeszcze raz rozpoczniesz zdanie w naszym wątku z małej litery a też kropa zaliczysz.....
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dawid gdzie Ty doczytales ze sprzedaje ??
GRYFI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dawid gdzie Ty doczytales ze sprzedaje ?? jak to skąd? pecież jest wystawione na allegro! licytacja od 1 pln. bez minimum. ja już licytowałem i jest szansa że ją kupię za 85 pln bo do końca jest jeszcze 5 min.
bakuś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 poka poka!!! odzyskam moją kierownicę taniej + reszta auta gratis...
GRYFI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 yes,yes ,yes. boniu dajesz furaka za 85 pln. podaj numer konta? baq jak dla ciebie to kiera za 300 pln
bakuś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 hehehehe a boniu posikany ze strachu, bo nie wie o co chodzi
Baddy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 poka poka!!! odzyskam moją kierownicę taniej + reszta auta gratis... Też coś dorzuce i sie podzielimy...
GRYFI Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 co pokazać jak aukcja się już skończyłą. poza tym nie ma co pokazywać bo zdjęcia te same co u ciebie w profilu
Rekomendowane odpowiedzi