H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie było mnie 24h i 10 str. czytania.... może będziemy mieć nowego spotowicza z BB, bo kumpel B7 kupił Presez konkretna ta ospa córki Siemian ale się ujebałeś na ostatniej popijawie a jaką dupe obracałeś :gwizdanie: na łonie natury
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie było mnie 24h i 10 str. czytania.... może będziemy mieć nowego spotowicza z BB, bo kumpel B7 kupił Presez konkretna ta ospa córki Siemian ale się ujebałeś na ostatniej popijawie a jaką dupe obracałeś :gwizdanie: na łonie natury z prostakami nie rozmawiam... :polew:
slodki79 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie było mnie 24h i 10 str. czytania.... może będziemy mieć nowego spotowicza z BB, bo kumpel B7 kupił Presez konkretna ta ospa córki Siemian ale się ujebałeś na ostatniej popijawie a jaką dupe obracałeś :gwizdanie: na łonie natury O ja pier**le hihihihihi :polew: :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 dobre dobre ale najbardziej mi sie podoba uj***ny siemian masakra fota
wojtekce Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 pany patrzcie jaka pogoda nie mam zamiaru stać dzisiaj na tym deszczu :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 No to decydować "chłopszczy",bo ja zaraz spadam na miasto i może mnie nie być na necie
wojtekce Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 spotykamy sie pod decatlonem a potem gdzieś pojedziemy
mk4 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 wedlug etki 8L0 862 257A zaminiono w 96 na 8L0 862 257 zaminiono w 98 na 8L0 862 257 G wiec napewno G spoko
mk4 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 maciek dzieki ale spozniles sie a to przykro mi , ale ważne że działa
wojtekce Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 spoko w sumie jak bedzie padać to w decatlonie też można usiąść nawet automat do kawy tam jest
msk Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 hehehe lekki zbieg okolicznosci ogladalem go z komplem ostatnio .. i nawet gryfi sprawdzal nam historie tego autka ... autko ma ok 290 przejechane a nie 200 jak jest na liczniku ale po wymianie walkow i rozrzadu z tego co w historii pisalo .. ogolnie maska do malowania bo za***iście odpryskow jest i zamalowane sa lakierem nie pod kolor hyhy właściciel zarzeka sie ze sprawdzał w interwelmie i przebieg okazał sie prawdziwy na dodatek na umowie z poprzednim właścicielem ma na to gwarancje pisemną... jesteś pewien ze to to samo auto ? jestem umówiony na poniedziałek bede sprawdzał fure dokładnie
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 widzieliście do Knurowa zawitało wesołe miasteczko...
piter220v Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 hehehe lekki zbieg okolicznosci ogladalem go z komplem ostatnio .. i nawet gryfi sprawdzal nam historie tego autka ... autko ma ok 290 przejechane a nie 200 jak jest na liczniku ale po wymianie walkow i rozrzadu z tego co w historii pisalo .. ogolnie maska do malowania bo za***iście odpryskow jest i zamalowane sa lakierem nie pod kolor hyhy właściciel zarzeka sie ze sprawdzał w interwelmie i przebieg okazał sie prawdziwy na dodatek na umowie z poprzednim właścicielem ma na to gwarancje pisemną... jesteś pewien ze to to samo auto ? jestem umówiony na poniedziałek bede sprawdzał fure dokładnie tak jestem pewien vin odpisalismy .. sprawdzilismy w skodzie u marcina ..
GRYFI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 pierwszy! w sumie najszybsze auto to najszybciej w domu
Rekomendowane odpowiedzi