Andrzej88 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Już wiemy co będzie leciec u Dawida w aucie jak przyjedzie na następnego spota
Baddy Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 witam :> piekny dzionek az dziwne, ze w aucie nic nie stuka w chybiu na torach tylko zaszumi wymienione mam tez rolki ktore byly lekko zatarte teraz nie slysze czy mi auto pracuje :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 10:39_________________________________________________ heloł. Jakby robili konkurs na debila miesiąca to w tym przebiłbym murowanego faworyta Pitera :polew: Zostawiłem wczoraj portfel z dokumentami na fotelu pasażera i nie chciało mi się po niego iść. Jakie było moje zdziwienie gdy dzisiaj rano zobaczyłem że przez przypadek zostawiłem na noc również otwartą na maxa szybe od strony kierowcy... :wallbash: Na szczęscie mieszkam w dzielnicy uczciwych ludzi i nic z autka nie zgineło a portfel jak leżał wczoraj tak i dziś... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty jestes zawsze murowanym faworytem
siemian Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 heloł. Jakby robili konkurs na debila miesiąca to w tym przebiłbym murowanego faworyta Pitera :polew: Zostawiłem wczoraj portfel z dokumentami na fotelu pasażera i nie chciało mi się po niego iść. Jakie było moje zdziwienie gdy dzisiaj rano zobaczyłem że przez przypadek zostawiłem na noc również otwartą na maxa szybe od strony kierowcy... :wallbash: Na szczęscie mieszkam w dzielnicy uczciwych ludzi i nic z autka nie zgineło a portfel jak leżał wczoraj tak i dziś... :gwizdanie: :gwizdanie: Ty jestes zawsze murowanym faworytem No bo to jest konkurs Twojego imienia :decayed:
Baddy Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Sławku widziałem efekt waszych działań :notworthy:
Andrzej88 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Czyżby Meguairs? Ja też mam w planie dzisiaj zrobić pielęgnacje Nie wiem jak mi to pojdzie na takim kacu... Już dzisiaj trzecią butelkę wody pochłaniam
proton2 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Sławku widziałem efekt waszych działań :notworthy: Niom różnica dość porażająca była. Cały dzień roboty we dwójkę
MARiOLiNi Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 _________________________________________________ Tak się zastanawiam http://otomoto.pl/audi-s3-quattro-C11793466.html http://otomoto.pl/audi-s3-C13319729.html
bakuś Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 To się nie zastanawiaj tylko kupuj jak szukasz jakiegoś fajnego małego popierdzielacza... Stoi akurat u nas taki lekko już porobiony Uploaded with ImageShack.us Z Recaro w środku, kurde kocham te fotele.
proton2 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Kto mnie dzisiaj strąbił na Żywieckiej - czarne B5 sedan, rej SBI ?
Baddy Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Kto mnie dzisiaj strąbił na Żywieckiej - czarne B5 sedan, rej SBI ? jam to był :>[br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 00:06_________________________________________________witam all piekna pogoda na finał
siemian Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 dobra Pany ja powoli zbieram się do Chorwacji także aloha.. :hi:
Rekomendowane odpowiedzi