Vendeur Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 SKRZYNIE BIEGÓW, naprawda, remonty, diagnostyka, wymiany olejów etc. Manuale i automaty. Nienajgorsze ceny. Polecam, zrobiłem u nich remont skrzyni biegów, która jak się okazało miała wiele problemów (Tryb awaryjny, uszkodzony elektrozawór, tłoki, tarczki etc. etc...). Działa wyśmienicie. Miła i profesjonalna obsługa. www.autolek.pl AUTOLEK UL.MILICKA 2 51-127 WROCŁAW TEL: 502-655-837 MANUAL TEL: 502-655-816 AUTOMAT TEL: 071/32-76-780 BIURO NA PRZECIWKO C.H. MARINO/TESCO Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andree3o Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 bo u mnie czasem nie przełącza biegów i ma wibracje, jak by koła były nie wyważone... dzięki za adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmonaft Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Chciałem się spytać o warsztat gdzie wymieniają oleju w skrzynie. Dzwoniłem do Autolek i mi powiedzieli, że wymiana oleju + filtr 1100zł. A do ile slyszałem w MULTITRONIC-u filtr się nie wymienia. Ewentualnie jeśli skrzynia się otworzy do remontu, to wtedy. Dzwoniłem do SYLTOM i tam mi mówili do 700zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mineralwater Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Poszukuję na terenie Dolnego Śląska warsztatu zajmującego się automatami (tiptronic w a4 b5 2.4). Problem - nie działa ręczna zmiana biegów w tiptronicu, ogólnie skrzynka super -nic nie przeciąga, nie szarpie, płynna zmiana biegów na automacie tylko problem z ręczną zmianą biegów. Jak ktoś zna i może polecić jakiś warsztat to proszę o info w tym temacie lub na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 znajomy u nich robił skrzynie automatyczna też byłem u niego ale tylko pożyczałem klucz do spuszczenia ale jeśli bym miał robić skrzynie to też oddam do niego zadzwon spytaj co i jak Samochody - skrzynie biegówul. Jeleniogórska 44a 54-056 Wrocław Kom.: 606 995 049 www.serwisskrzynbiegowwroclaw.pl [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof27 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja polecam ASB Długołęka, dobre ceny, profesjonalne i szybko byłem u 2 innych na dolnym śląsku jeden, we Wrocku drugi, nic nie dało, chcieli mnie naciągnąć na wyciąganie sterownika i sprawdzanie za 1500zł... okazało się, że wystarczyła adaptacja skrzyni biegów i po problemie (500zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misha1982 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dnia 25.12.2014 o 20:13, Krzysztof27 napisał: Ja polecam ASB Długołęka, dobre ceny, profesjonalne i szybko byłem u 2 innych na dolnym śląsku jeden, we Wrocku drugi, nic nie dało, chcieli mnie naciągnąć na wyciąganie sterownika i sprawdzanie za 1500zł... okazało się, że wystarczyła adaptacja skrzyni biegów i po problemie (500zł) też duzo dobrego słyszałem o nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkocki Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 W dniu 25.12.2014 o 20:13, Krzysztof27 napisał: Ja polecam ASB Długołęka, dobre ceny, profesjonalne i szybko byłem u 2 innych na dolnym śląsku jeden, we Wrocku drugi, nic nie dało, chcieli mnie naciągnąć na wyciąganie sterownika i sprawdzanie za 1500zł... okazało się, że wystarczyła adaptacja skrzyni biegów i po problemie (500zł) Panowie, miał ktoś jeszcze styczność z ASB Długołęka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefi1985 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Odgrzeje kotleta bo minęło już parę lat audi a4b6 1.8t bfb chce wymienić olej w multitronicu gdzie najlepiej w dolnośląskim i z jaka cena mniej więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TmZ Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 51 minut temu, Mefi1985 napisał: Odgrzeje kotleta bo minęło już parę lat audi a4b6 1.8t bfb chce wymienić olej w multitronicu gdzie najlepiej w dolnośląskim i z jaka cena mniej więcej. Dobrym wyborem we Wrocławiu jest VAG Serwis, wiem, że robią takie rzeczy i znają się na swoim fachu. Ceny niestety nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefi1985 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nie wymieniają w multitronicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloquattro Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Witam, Ktoś orientuje się ile aktualnie kosztuje wymiana oleju w TIP quattro w okolicach Wrocławia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi