A4 AVANT S-line Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Wypas jak bede wiedzial w 100% jak to zrobić to napewno poswięce troche czasu..
czaki22 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 rozumiem ze to sam panel przedni w popielniczce siedzi otym samym myślałem troche pracy jest ale efekt niczym z bonda:)
Weekendowy Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Muszę przyznać, że faktycznie najlepsze rozwiązanie jakie do tej pory widziałem. Ale ja jestem niepalący ;-) JaroD
Aruzzz Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Super sprawa, szczególnie dla osób nie palących nigdy bym się nie spodziewał Jakie są tego koszty ?? Pozdrawiam
Kierownik Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Troche czasu i roboty na to poszło , ale wielkie wyrazy uznania za rozkręcenie radyjka . Ja próbowałem kiedyś też takiego sposobu montażu i rzuciłem to w cholere Czekamy na foty z montażu , bo to nie tylko sie przyda użytwkonikom b7 ale i wszystkich modeli A4, bo niestety trzeba przyznac ze konstruktorzy nie popisali sie w zaprojektowaniu żadnego dobrego miejsca pod CB Wielki podziw
KENOiX Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Szacun za moda! kolejny raz dobra robota. Czekam na fotki szkoda, że nie każdy panel od radia się zmieści w popielniczce...
Ghostrider Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Super mod ja w swoim mam radyjko w schowku ale widze ze juz czas na zmianę mniej więcej wiem jak to zrobić ale dodatkowe fotki i opis były by na pewno przydatne :>
fayera Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Konian spróbuj wszystko ogarnąć i wrzucić.Czy tylko mitland podejdzie?
KENOiX Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Panowie jak ktoś chce panel w popielniczce to zerknijcie tu -> http://www.allegro.pl/item988490741_cb_radio_albrecht_ae6890_zdejmowany_panel_3xgratis.html radyjko ze zdejmowanym panelem akurat do popielniczki :gwizdanie: jakby aukcja uciekło to radyjko Albrecht AE6890. Nie ma rf gain ale zbiera dobre opinie
boguki Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Całkiem fajna sprawa z tym panelem, jakby jeszcze był trochę mniejszy...
woszu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Też tak zrobiłem. A co:) Żadnej filozofii nie ma, tylko lutownica i wio:) Tutaj są fotki, jak kolega robił: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=65424.new#new Tylko, że po takiej przeróbce u mnie występują zakłócenia spowodowane dolutowaniem przewodów pomiędzy panel a resztę radia.
start2 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Bardzo ciekawe rozwiązanie. Gratuluję pomysłowości!!!
konian Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 filozofii żadnej nie ma. Pokazałem tylko sposób. Co do zakłóceń to pochodzą one od wyświetlacza. Wystarczy sterowanie dać w kablu z oplotem i uziemić.
woszu Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 kable zmienione na ekranowane i jak ręką odjął Teraz to można słuchać Jak robiłeś u siebie włączanie radia po otwarciu popiółki? Dodatkowy włącznik, rozłączany po zamknięciu klapki?
konian Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dokładnie. "Mikro-styk" koło zawiasu.
marianoBRW Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 kurcze od 2 miesięcy się właśnie za to zabieram radio rozkręcone i d*pa czasu jakoś brakuję a kabli masz tam sporo od wyświetlacza do radia? bo ja mam sporo i myślę żeby wykorzystać kable ( taśmy od dysku komputerowego) żeby się to tak strasznie nie plątało. tak czy siak robotę profesjonalną odwaliłeś pozdr mariusz
konian Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 kable od kompa są ciężkie do lutowania, ale dla chcącego nic trudnego. Ja już kręcę kolejnego moda jak skończę to wrzucę kilka fotek.
maverick215 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 dla mnie total odjazd na maxxxa , mimo że jestem palaczem to nigdy nie skorzystałem z popiołki ale chyba też ja zaadaptuje pod cb'ka
Rekomendowane odpowiedzi