romek912 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Witam wszystkich. Oto moje pierwsze autko Jeśli chodzi o wyposażenie to bez szału -przednie szyby w elektryce -lusterka w elektryce -wspomaganie kierownicy -ABS -2 poduszki -2 x podłokietnik - aluski lato 17" zima 16" (to prawda ze w zimę alufelgi nie wskazane??) -chrom na lustereczkach -przebieg 147tyś wiem, wiem, kręcony !! -LPG W planach jak naraźie też bez rewelacji - zamaskowanie szyb. Prawdopodobnie lekko lustrzane choć nie wiem czy to dobry pomysł. - wymiana przednich opon Co jeszcze proponujecie?? Czerwona strzała ojca
lapek85 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Co jeszcze proponujecie?? na początek popraw linki do zdjęć, trzeba troche kombinacji aby obejrzeć auto Odnośnie audi to seryjka, wygląda na zdrową, fele troche odmładzają, ale mi się osobiśćie średnio podobają. Ogólnie trochę pomodzisz, wedłóg obecnych trendów i bedzie git tzn. lampy poliftowe
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Co jeszcze proponujecie?? zaraz napewno uslyszysz "na glebe z nia"
Elber Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 bardzo fajne felgi ogólnie całe autko super tylko lampy po lifcie i
romek912 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Co jeszcze proponujecie?? zaraz napewno uslyszysz "na glebe z nia" o nieeee!!!! Ja po Szczecinie hasam a tu przejazdy tramwajowe niczym krawężniki a koleiny jak na poligonie więc ta opcja niestety odpada ;(
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ja po Szczecinie hasam bylem tam 2 miesiace temu i nie chce wracac na te drogi :>
Skyliner89 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 a ja proponuje tylne lampki poliftowe . Ogólnie całkiem fajna Audiczka , ale nie przepadam za jasnymi kolorami... jakoś ciemne dodają więcej elegancji :> .
Rekomendowane odpowiedzi