Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Menu polskie do nawigacji BNS 5.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem b7 z nawigacja BNS niestety mam jeden problem, niemieckie menu. Czy jest jakiś sposób żeby zmienić na polskie? Ewentualnie czy ktoś ma kontakt do kogoś kto by był w stanie to zrobić? Z góry dzięki za każdą pomoc.

Opublikowano

hej za 150 złoty gości daje płytke z nowa polska nawigacja ja mam nawi ale na belgię jutro jade po płytke i bedzie polska mapa menu i takie tam wiem że jest opcja angielski ale podobno za 100 gosciu wgrywa tez polski

Opublikowano

a czy ten gosc ma tez navigacje po polsku do duzej navigacj navigon plus. :)[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 10:46_________________________________________________navigation plus . porawiamnazwe :>

Opublikowano

A ja wyczytałem, że nic poza ori (bodajże Wschodnia Europa i coś tam... - koszt ok. 150E!!!) nic w BNS nie pójdzie :kwasny:

Opublikowano

Ale są ogłoszenia firm, które zmieniają np język w BNS 5.0 na polski

Więc może nie tylko oryginaly czyta ?

Moze trzeba wypalic odpowiednim programem.

Opublikowano

Ja mam rns plusa zmieniłem język na angielki kupiłem mapę całą Europę i wszystko ładnie hula. Język polski w ogóle jest nie potrzebny na angielskim też bardzo fajnie się jeździ. Poszukaj na allegro tam oferują wgranie polskiego menu coś koło 300zł z mapa polski albo i bez nie pamiętam.

Opublikowano

... Poszukaj na allegro tam oferują wgranie polskiego menu coś koło 300zł z mapa polski albo i bez nie pamiętam.

No właśnie cały problem w tym, że chyba bez mapy :kwasny: