Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

lotto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jakie będą dziś cyferki w totku.podziele się wygraną :naughty:

Opublikowano

2 ; 16 ; 29 ; 33 ; 37 ; 39

60% dla mnie :cool1:

Opublikowano

Dzisiaj losowanie :doh1: zapomniałem.. Ostatnio zacząłem grać, bo mam kupę kasy i bez problemu moge wydac parę groszy na kilka skreśleń :cool1::decayed:

2 ; 16 ; 29 ; 33 ; 37 ; 39

Skreślę te same.. :polew: ale by były jaja jakby padły :polew:

Panowie jakie będą dziś cyferki w totku.podziele się wygraną :naughty:

już to widzę :good::naughty:

Opublikowano

ja też je skreślę :cool1:

Opublikowano

to se je skreślajcie i tak 6-tka nie padnie :decayed:
Opublikowano

podobno dzisiaj padnie 7-demka :decayed:
Opublikowano

A jak się nazywał ten ostatni konkurs TVP? lotko-lotko? jak usłyszałem to padłem, kto wymyśla im takie durne nazwy :)

Opublikowano

dlaczego nie padnie ..... mów no szybko ... masz jakieś info z góry :mysli::przebiegly::polew:

Opublikowano

dlaczego nie padnie ..... mów no szybko ... masz jakieś info z góry :mysli::przebiegly::polew:

z góry widac lepiej liczby :naughty:
Opublikowano

Trza rzucic losa :naughty:

Opublikowano

panowie ale, ale ale to moje cyferki i tylko moje :naughty:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 12:07_________________________________________________dobrze, że za marzenia nie karają.ode mnie jeden wygrał szóstke, a teraz...........

Opublikowano

Wiecie ,ze od pazdziernika jeden zakład duzego bedzie kosztował 3zł a kumulacje mają dochodzic do 50 mln zł

Opublikowano

Wiecie ,ze od pazdziernika jeden zakład duzego bedzie kosztował 3zł a kumulacje mają dochodzic do 50 mln zł

Czyli gracze będą płacić więcej a szanse mają nadal te same. To już lepiej obecny system.

Osobiście nie gram- strata kasy.

Opublikowano

Osobiście nie gram- strata kasy.

... i czasu. Niektórzy koledzy mówią, że bardzo kusi, ale ja nigdy nie miałem z tym problemów, podobnie jak z fajkami i wódką :)

Kiedyś moi koledzy po powrocie ze szkoły przegrali 200zł na automacie a wygrali 0 :shocked:

Opublikowano

Warto grać w coś, gdy jest rozsądna szansa na wygraną. W lotto możliwości jest tyle że nie warto.

Opublikowano

A tak w ogóle to ile dzisiaj kumulacja wynosi, bo jakos do mnie nie doszło info :mysli:

Opublikowano

ej czemu nie warto :D

najlepiej kupic los ze dwa dni wczesniej. wydasz 10 zl a trzy dni chodzisz i rozmyslasz co sobie kupisz za te 13 baniek :D:D:D

od razu czlowiek lepiej zyje przez te chwilke ;]

Opublikowano

Mi się ostatnio liczby przyśniły i co lepsze śniło mi sie ze wygrałem. Skreśliłem później te same liczby, wysłałem i żadna mi nie weszła... :decayed:

Opublikowano

można zamykać :closed:, przecież wiadomo, że ja wygram :tongue4:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2009, 20:57_________________________________________________otwieramy, nie wygrałem ;(

Opublikowano

dawać liczby z POLSATU!