Iverson Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 no teraz ładnie będziesz gonił , ładnie wyszło
Piotrek98igo Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 seria piekna po programie 400nm ladnie juz musi cisnac
turdzi Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 jesli dobrze widze to ladne gifty byly w serii
MAJKI Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 Wojtek z Dyno powiedział że ładna seria jak na 2,0 tdi i że zdrowa motorownia. Jedynym mankamentem dla mnie teraz to brak quattro bo w drodze powrotnej jak spadł deszcz to na 3 biegu przy 70km/h jak sie wciśnie gaz to koła tracą przyczepność i włącza sie ESP ale i tak mam banana. Najgorsze że pojeżdze z 2 tygodnie i bedzie znowu mało bo sie do tego przyzwyczaje
akjam Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 No muszę Ci pogratulować tej serii. Jak mówiliśmy wcześniej też się wybieram na chipa i zobaczymy jak będzie u mnie bo Tobie to pozazdrościć... P.S. Szkoda, że zbliża się zima - deszcze, śniegi!
turdzi Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Najgorsze że pojeżdze z 2 tygodnie i bedzie znowu mało bo sie do tego przyzwyczaje jak przyjechalem do Krakowa to wziałem STI do latania po miescie i załatwiana spraw. 320 KM 440Nm.Po pol dnia jazdy juz dla mnie nie jechało i to w tym wszystkim jest najgorsze............. ktos kiedy napisal : boost is like drag first time kicks the most swieta prawda
scrat Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 trzeba przyznać, że dostałeś piękny bonus od fabryki... Program też bardzo dobry, te 400Nm robi wrażenie. ja z moją padliną pojadę na program dopiero wiosną i wcale bym się nie obraził gdyby udało mi się uzyskać podobne rezultaty :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Majki że w końcu pojechałeś uwolnić te uwięzione kuce seria .... a wiecej napiszę jak się przejadę na zlociku
variocustoms Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Nieźle, bonus w niutkach miałeś taki sam jak ja, za to mocy więcej miłego zdzierania oponek i wkurzania innych na drodze
Rekomendowane odpowiedzi