maja-m Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Ładnie autko usiadło ale tył na fotach wygląda tak jakby był wyżej niż przód. Felgi świetne
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Grzechu widzę jeszcze jeden mod, który się przyda - białe kierunki z boku zamiast tych pomarańczowych...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Kolego amorki ori zostały ? tak,na razie ori.ale jak ori padną to będzie gwint [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 08:50_________________________________________________ Grzechu widzę jeszcze jeden mod, który się przyda - białe kierunki z boku zamiast tych pomarańczowych... jest od dawna na liście modów
topor Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 rezaj rezaj,... zeby bylo o czym pogadac na spocie:D
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 rezaj rezaj,... zeby bylo o czym pogadac na spocie:D a kiedy będziesz???
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 no jest zupełnie inaczej - lepiej. teraz pora na boczne kierunki i z zewnątrz moim zdaniem nic więcej nie potrzeba
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 No teraz żaba dostała gębę jak się patrzy Teraz do kompletu poliftowy gril i będzie baja Wreszcie poleciał fpiz*u znaczek S4
manny90 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Manny przy rezaniu :gwizdanie: Dobra robota grzechu! Muszę lampki na spocie obczaić
Klajtekkk21 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Bardzo bardzo ladna ta twoja zabka :good:
Kierownik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Bardzo bardzo ladna ta twoja zabka :good: sie wie ... Bardzo fajna sesja ! Kiedyś będzie trzeba wybrać się na wspólną ... grubszą a no i nie będę ukrywać , ale to chyba najlepiej wyglądająca A4 w tym kolorze w Polsce !
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Wielkie Dzięki Koledzy PS Kierownik będzie jeszcze ładniejsze jak reszte modów zrobie
Reniu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autko fajne, mody idą w dobrym kierunku ale... pojedź w jakieś fajne miejsce a nie ciągle cykasz przy myjni Zdjęcia wyjdą ciekawsze no i przydało by się by kolorki były żywsze ale to już kwestia aparatu. Kieras... ale poleciałeś z lukrem :>
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 pojedź w jakieś fajne miejsce a nie ciągle cykasz przy myjni Zdjęcia wyjdą ciekawsze no i przydało by się by kolorki były żywsze ale to już kwestia aparatu. będzie lepszy aparat to i miejscówka będzie lepsza
Reniu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Służę moim pstrykadłem, szału nie robi ale zawsze coś można ustrzelić. W razie czego daj cynka
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Służę moim pstrykadłem, szału nie robi ale zawsze coś można ustrzelić. W razie czego daj cynka mam dobrą cyfre ale nie chce mi się akumulatorów ładować jak co dzięki
Rekomendowane odpowiedzi