Such79 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Od pewnego czasu mam problem z dziwnym hałasem z tylnego zawieszenia. Podczas cofania i skręcania obojętnie w którą stronę i delikatnym hamowaniu z tylnego zawieszenia wydobywa się drażniący hałas dokładniej metaliczny odgłos. Na początku myślałem że to kończą się klocki a jak sprawdziłem to są jeszcze grube, i nie mam pojęcia co jest grane i nie za każdym razem to się dzieje. Czy ma ktoś pomysł co się dzieje i jak to wyeliminować?
mlodyy Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 tzn jaki halas puka stuka spkrzypi ????
adadur Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Sprawdź dokręcenie kół. śmieszne ale poważnie
Such79 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 hałas jest taki jakby tarły o siebie dwie metalowe powierzchnie to jest coś takiego jakby tarła blacha od klocków o tarcze tylko głośniej. Niestety to nie jest wina nie dokręconych kół bo zawsze osobiście dokręcam koła i na tym punkcie mam uczulenie
Daimos Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Może skrzypi dolna podpora sprężyny Powinna być tam guma, której może brakuje.
Rekomendowane odpowiedzi