sławek78 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Opublikowano 7 Maja 2007 NIe martwicie się.Jeśli ją sprzedam to napewno zostane wierny naszej marce:) Nikt nie chwali na forum tej jednostki.Może jednak poszukam 1.8.Tracę juz głowę Co chodzi o cło , to widać nie ma żadnego problemu kiedy pojadę.Skąd oni będą wiedziec kiedy przekroczyłem granicę.Powiem że 3 dni temu i po problemie. Wracając do autka.Oglądało kilka fachowców i wygląda na bezwypadkowe.Przebieg 106 tysiecy, silniczke pracuje równiutko,suchutki i czyściutki, zawieszenie bez zastrzeżeń, amortyzatory na 57 %, >NIepokoi mnie jedna rzecz.Sprzęgło bierze wysoko--bardzo wysoko.., i troche ciężko wchodzi wsteczny.
Cuber Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 lampy-przód raczej nie zmienię bo ponoć trzeba coś w przerabiać. jesli zostawisz audice sobie to naprawde nie ma problemu ze zmianą lamp!
Gość dino Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 ładna , tlko te lampy troche mi sie nie widza pomysl o ładnych felach
sławek78 Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Opublikowano 10 Maja 2007 Fajnie że wam sie podoba.Na razie "dziewica" ale sie ja rozdziewiczy nie długo.Już się rozglądam za jakimis alusami a w przyszłości pewnie lampy tylne zmienię na te po lifcie. Dino Twoja fureczka jest cacy-Francja elegancja.Jak dla mnie czerń lub srebro numer one
cayenne Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Na razie "dziewica" ale sie ja rozdziewiczy nie długo. Tylko zrób to delikatnie :biggrin: Tzn. mam na myśi żebyś nie przesadził ze stylizacją i nie zrobił z czegoś nic.
sławek78 Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Opublikowano 10 Maja 2007 Felga aluminiowa taka lub podobna Lusterka i klamki na kolor samochodu i tylne lampy na te po II lifcie. tylko że chyba tego sam nie zrobię, tylko musze do lakiernika sie udać, bo malowac to drzwi drewniane w domu potrafię.Heheh. Ewentualnie przyciemnię szyby ale nie wiem czy pasuje.Jeśli już to tak nie wiele przyciemnię ale nie wiem czy tak się da. Jak na razie muszę go oclic i zarejestrować.Dzisiaj dałem dokumnty do tłumaczenia.Procedura zatem zaczęta: Pozdrawiam i czekam na propozycje zmian , Najleepiej ze zdjęciami. Chetnię oglądne wasze sreberka i nie tylko
Rekomendowane odpowiedzi