waldi919 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 A ma ktoś rozpiskę kości przed i po liftowego climatronika? Są inne czy pasują p&p?
tymonA4 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mam parę gratów do zmiany tunelu jak coś
OGr Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ale masz elementy 2din czy przerobione z 1din ? potrzebuję czarnej popielniczki 2din i czarnej ramki wokół skrzyni 2din.
morsdicti Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tu masz jak wygląda panel klimy poliftowy w tunelu poliftowym ale w starszym roczniku widocznie da się wszystko podłączyć http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_czarna_padlina_195km_i_395nm-t90195.0.html A tu masz jak kolega zrobił radyjko i gdzie umieścił panel od klimy http://www.a4-klub.pl/smf/b5_1z_moja_19tdi-t30740.0.html;msg365086#msg365086 W związku z tym, że chciałbym wymienić w B5tce radio na jakieś 2 din miałbym pytanie, czy taka operacja jaką wykonał kolega w wyżej przedstawionym przykładzie - wkomponowania radia 2 dnim w tunel przedliftowej B5tki ... jest możliwa w aucie bez klimy, czyli czy da się w miejsce popielniczki zaadoptować jakoś te pokrętła od nawiewów ? czy one są całkowicie elektroniczne czy jakieś linki cięgna itd ... tam są z tyłu ? dzięki
ardian6 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja osobiście nie mam pokręteł ale sądzę że one są na jakiś linkach .Niech mnie ktoś poprawi jak źle piszę. W każdym razie bardzo się napracujesz by je upchać w okolicach popielniczki(chyba to nie możliwe) Może jest opcja zmiany na panel klimatronika??
morsdicti Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja osobiście nie mam pokręteł ale sądzę że one są na jakiś linkach .Niech mnie ktoś poprawi jak źle piszę. W każdym razie bardzo się napracujesz by je upchać w okolicach popielniczki(chyba to nie możliwe) Może jest opcja zmiany na panel klimatronika?? No niestety potencjometrem, jak można to tak nazwać regulowana jest tylko prędkość dmuchawy ... pozostałe 2 "gałki" są na linkach - upchnąć to pewnie bym i to upchnął .... pozostaje jednak problem tego jak dorobić do tego panel frontowy .... jak wyciąć te otwory aby było z miarę estetycznie i w końcu jak przypomocować do tego te gałki i osadzić w konsoli ... masz racje to jest chyba nie możliwe nie mniej jednak jeżeli ktoś ma jakiś pomysł byłbym wdzięczny Mam jeszcze jedno pytanie, czy wejdzie w przedliftowy tunel radio od Passata B5 (Gamma) ? ono chyba jest wyższe co ?
Rekomendowane odpowiedzi