likwidator98 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 pytanko gdzie mozna zregerenowac zawieszenie moze byc troszke dalej jak ktos zna jakis fajny warsztat co sciemy nie robi i jest godny polecenia z góry dzieki
Hugo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Proszę bardzo.Lepszych nie znajdziesz w Lublinie!!!! Ato-Auto" Andrzej Siwiec 21-008 Plouszowice Kol. 66b gm. Jastków, woj. lubelskie, pow. Lublin tel. (081) 502-15-06 Trasa na Naleczów , zaraz za Lublinem , jak wjedziesz do Plouszowic i miniesz autogaz to po prawej stronie bedzie duzy szyld Lider Service przy samej ulicy Tylko do nich to najlepiej wczesniej zadzwonic i sie umówic , bo maja spore kolejki Pozdrawiam
MARTiiii Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Chyab wszyscy z Audi z Lublina tam jeżdźą. Powinni dać klubowi rabat za taka reklamę.
spr Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Regenerują także firma TENCAR to jest miejscowość Ciecierzyn na trasie LUBLIN - LUBARTÓW http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1390644
edziodz Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 likwidator98 jak mozesz to napisz ile zapłaciłes za regeneracje i n czym ona polegała bo i mnie chyba to czeka bo mechanik mi powiedział ze wachacz górny chyba powoli umiera i przydało by sie moze cos porobic przy tym a ze daleko nie mieszkam od Lublina i sprawdzona firma Huga to moze i by sie pojechał pozdrawiam
spr Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 Witam może ktoś wie gdzie w Częstochowie lub okolicy regenerują zawieszenia tak solidnie jak Pan Siwiec
hutto Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 male pytanko a czy mozna do nich podjechac sprawdzic tylko zawieche i ile ewqentualnie to kosztuje bo cos mi sie tlucze w prawym kole ale tylko przy bardzo wolnej jezdzie i po nierownosciach albo zjezdzie z progu gluchy metaliczny styk podczas szybkiej jazdy skrecania nic nie slychac tylko jak auto sie wolno toczy to slychac zarowno jadac prosto jak i skrecajac i tylko na nierownosciech. pozdr
ilo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jedź śmiało sprawdzą ci odrazu wszystko byłem ostatnio naprawdę dobre fachmany zajedź pod meblowy do tomaszowic to pogadamy pytaj o ryśka
hutto Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 dzieki :564: pewnie w weekend sie wybiore do nich ale to jeszcze kwestia planow
Rekomendowane odpowiedzi