Tas2die4 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Kurde felga jest fajna, ale jakos nie pasuje mi tutaj.. Najlepiej by tutaj BBS LM pasowal Fele za 8K uzywki?? Podziekuje hehe Btw, nudzilo mi sie dzis:
Iverson Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 fura świetna , coupe w bmw jest nie do pobicia , jednak te chrommadafakawheels , są z d*py pomyśl nad zmianą koloru
Tas2die4 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 w innym kolorze nie beda w ogole wygladac, predzej pomyslalbym nad zmiana felg,ale jeszcze predzej bedzie zmiana auta a ogolnie felgi robia niezle wrazenie na ulicach, ludziom lby ukreca, kolezanki do mnie wypisuja "gdzie takie swieeeeecaaace" felgi kupilem,a ludzie podbijaja i pytaja czy nie chce sprzedac i za ile a tak na serio,na zywo wyglada kozak, wyroznia sie i o to chodzi
skovroon Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 moim skromnym zdaniem na tych felach wygląda całkiem w pytkę Jednak ten dach.. mógłby być w połysku Ogółem kozackie sucze :naughty:
PABLO Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Ale wioska. ja bym 4 paski dał na błotnik :thumbdown: A tak na serio to wygląda wypaśnie, cupejka w E46 zawsze mi się podobała a ty ją doprowadziłeś do wyglądu
Skyliner89 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Co będzie następne? Zostaniesz przy BMW czy powrócisz do Audi, a może coś całkowicie innego?
skovroon Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Sprzedana. no wariat.. taka fajna kupeja
Coleman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 tez bym chcial wiedziec :gwizdanie:
Tas2die4 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No fajna fajna byla,ale trzeba bylo juz sprzedac,zaczynaly sie problemy i co chwile jakies pierdoly siadaly, ktore doprowadzaly mnie do szalu. Ogolnie mi jej szkoda,a najbardziej silnika,ale kiedys jeszcze sobie sprawie taka lale i bedzie jeszcze ladniejsza A poki co przesiadka na cos tanszego i reszta kasy na konto, poki ich w cos nie zainwestuje. Chcialem jakas A4 znowu,ale jak patrze po necie, to 3/4 ofert to same kondony,a nie chce mi sie znowu wszystkiego samemu dokupowac, rezac itp. A Beta wystawiona byla za 46 tysi, poszla troche taniej i bez kol.
Skyliner89 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To i tak po dobrej cenie poszła. Kilka miesięcy temu widziałem BMW E46 320i 170KM, bardzo zadbana, z dobrym wypasem z 1999 roku za 29,900 zł nie dużo? Czy normalna cena? . Teraz żeby znaleźć jakąś fajną, dobrze wypasioną Audi/BMW trzeba się długo naszukać, a jak już się znajdą to moment i sprzedane...
Nowak_zg Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a widzisz roznice miedzy poliftem 2003r 330cd na wypasie a 320i benzyna z 99r ? myslales ze ile taki polift jest warty 30 tys ? poszla za ponad 40 bo tyle byla warta. jeszcze niedawno 330cd kosztowaly ok 50 - 55 tys na wypasie. cena adekwatna do auta ... za coupete na wypasie z konca produkcji w dobrym silniku trzeba polozyc to nie benyzna z poczatku produkcji....
Skyliner89 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a widzisz roznice miedzy poliftem 2003r 330cd na wypasie a 320i benzyna z 99r ? myslales ze ile taki polift jest warty 30 tys ? poszla za ponad 40 bo tyle byla warta. jeszcze niedawno 330cd kosztowaly ok 50 - 55 tys na wypasie. cena adekwatna do auta ... za coupete na wypasie z konca produkcji w dobrym silniku trzeba polozyc to nie benyzna z poczatku produkcji.... Widzę różnicę... . Chciałem się tylko upewnić. Zresztą płacąc 45 tyś zł za BMW E46 i więcej to już w tej kwocie dostanę BMW E90...
Nowak_zg Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a widzisz roznice miedzy poliftem 2003r 330cd na wypasie a 320i benzyna z 99r ? myslales ze ile taki polift jest warty 30 tys ? poszla za ponad 40 bo tyle byla warta. jeszcze niedawno 330cd kosztowaly ok 50 - 55 tys na wypasie. cena adekwatna do auta ... za coupete na wypasie z konca produkcji w dobrym silniku trzeba polozyc to nie benyzna z poczatku produkcji.... Widzę różnicę... . Chciałem się tylko upewnić. Zresztą płacąc 45 tyś zł za BMW E46 i więcej to już w tej kwocie dostanę BMW E90... to kup e90 w kwocie 45 tys w coupecie i 3litrowym dieslu ..... za 45 to kupisz golasa diesla 320d w sedanie lub kombi. nastepca w podobnym wydaniu czyli 330d w coupe sie zaczyna cenowo od ok 100 000zl.... a4 b6 tez mozesz kupic za 18 tys i za 38tys kazde auto ma pewna rozpietosc wiadomo ze wersja na full wypasie z dobrym silnikiem i konca produkcji nie bedzie kosztowala tyle co golas z poczatku produkcji.... a czy wybierzesz e90 golasa czy e46 z konca produkcji to juz indywidualny wybor ... ja zawsze wolal dobrze wyposazone auto ale starsze niz jezdzic czyms nowszym a w srodku np podstawowe stolki i ogolnie bieda... zeby nie bylo OT w temacie kolegi to napisze ze szkoda auta ... ale mam nadzieje ze szybko trafi mu sie cos dobrego co uda sie pomodzic
Skyliner89 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 a widzisz roznice miedzy poliftem 2003r 330cd na wypasie a 320i benzyna z 99r ? myslales ze ile taki polift jest warty 30 tys ? poszla za ponad 40 bo tyle byla warta. jeszcze niedawno 330cd kosztowaly ok 50 - 55 tys na wypasie. cena adekwatna do auta ... za coupete na wypasie z konca produkcji w dobrym silniku trzeba polozyc to nie benyzna z poczatku produkcji.... Widzę różnicę... . Chciałem się tylko upewnić. Zresztą płacąc 45 tyś zł za BMW E46 i więcej to już w tej kwocie dostanę BMW E90... to kup e90 w kwocie 45 tys w coupecie i 3litrowym dieslu ..... za 45 to kupisz golasa diesla 320d w sedanie lub kombi. nastepca w podobnym wydaniu czyli 330d w coupe sie zaczyna cenowo od ok 100 000zl.... a4 b6 tez mozesz kupic za 18 tys i za 38tys kazde auto ma pewna rozpietosc wiadomo ze wersja na full wypasie z dobrym silnikiem i konca produkcji nie bedzie kosztowala tyle co golas z poczatku produkcji.... a czy wybierzesz e90 golasa czy e46 z konca produkcji to juz indywidualny wybor ... ja zawsze wolal dobrze wyposazone auto ale starsze niz jezdzic czyms nowszym a w srodku np podstawowe stolki i ogolnie bieda... zeby nie bylo OT w temacie kolegi to napisze ze szkoda auta ... ale mam nadzieje ze szybko trafi mu sie cos dobrego co uda sie pomodzic Miałem na myśli E90 320i w sedanie. Wracając do BMW E46 320i Coupe z 99 roku to była wersja praktycznie ze wszystkim. Zresztą tak jak powiedziałeś, każdy ma inne wymagania wobec samochodu . Koniec OT .
Rekomendowane odpowiedzi