David Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 a w podpisie masz 1.6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ...dobra , to teraz pisz mi tu jak to "pierdzenie zrobić" , bo ja mam tylko fszyyyyyyyy głośne ,a pierdzenia nie mam decayed Przelot od turbiny do samego konca 2,25 cala a w podpisie masz 1.6 ? w podpisie 1.6 i na klapie tez 1.6 :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Maj 2010, 19:08_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 bucy niezle ,pielgrzymke zaglusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 obiecuje Ci że jak się wkręcisz w ten klimat forum, to pojedziesz na chip cytat z przed poł roku... Chip jest i czasami mało mocy :gwizdanie:[br][br]Dopisany: 17 Maj 2010, 21:17_________________________________________________ Zeby nie było... kable jeszcze wystaja bo brakło mi kilku metrów... jutro dokupie i wszystko bedzie pochowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 to w sobote buczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 tak:) Audio i wydeszkiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 wydechu nie zrobisz do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Do soboty moze zrobie glebe i mzoe ciemna szybe:D jak mi czasu wystarczy Nowe kabelki pod głosniki przod i tył. JBL 6507C. teraz jeszcze dystanse z mdf'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 pod remize w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Sebastian to jak to w końcu jest z tym twoim wirusem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Sebastian to jak to w końcu jest z tym twoim wirusem co Dobra sciema szła przez 3 miesiace :kox: ale po killowaniu z michałem musiałem powiedziec dzo dzo twierdzi ze od poczatku wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 jego pazdz jest zaszczepiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 to ile wypluło ściemniaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Tymek pisze z boku pod spalaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 a aa ok Sebastian nie ócz się takiego zachowania od Piotrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 zawieszenie w 1/2 na aucie... tył załozyłem z przodem nie podołałem i jednak warsztat.. smiesznie wyglada, tył usiadł wiecej niz 35 mm. z przodu spokojnie wkladam piesc. a z tyłu tylko same palce. fotki wrzuce jak bedzie juz całosc.. [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 21:24_________________________________________________wreszcie zawiecha z przodu siedzi :kox: jezeli chodzi od odczucia to prawie nie czuje róznicy :notworthy: brak tylko konkretnej felgi. zdjecia beda wieczorkiem[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 16:36_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 no ladnie siadla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 pasuje jakas wieksza felge zapodac min. 17 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie jest tylko co ten dymek po odpaleniu tam robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 pasuje jakas wieksza felge zapodac smiley min. 17 " felga bedzie... nie wyglada za ciekawie na glebie i 15stce, chociaz wolałem od tej strony pojsc , niz jak połowa najpierw felga 18 a pozniej zawiecha bo stało jak koza tylko co ten dymek po odpaleniu tam robil no własnie dlaczego to 1.6 tak dymi :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi