Nosfer Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Proszę o podanie wymiaru/średnicy tłoczka w przednim zacisku w moim ADR. Tarcze niewentylowane 280mm, typ zacisku = C-54. Potrzbuję kupić zestaw naprawczy - z tyłu mam na 99% 38mm natomiast z przodu z tego co się dowiedziałem, albo 57mm, albo 54mm. _________________________________________________ Nie mam teraz dostępu do Etki, a potrzebuję tych wymiarów na gwałt. ! Z góry dzięki !
Nosfer Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 tylko po vinie Damn.. ! Dobra.
Dev Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 z tego co kojarzę nie było w ADR-e tarczy solid 280 mm tylko solid 288 i vented 280mm chyba ze masz tam coś nie tak jaki masz tam zacisk ?
Nosfer Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 z tego co kojarzę nie było w ADR-e tarczy solid 280 mm tylko solid 288 i vented 280mm Musiałbym zdjąc koło i zobaczyć. (sprawdzę) Miesiąc - dwa, temu wymieniałem tarcze i wydaje mi się, że brałem 280mm pełne. Kur. Teraz już sam nie wiem.. Ale mogę uwierzyć w wiele rzeczy, np. chłodnica, którą mam, była montowana w audi tylko przez 1,5 roku. Przez co baardzo ciężko jest ją dostać (importem z niemiec), albo przez przejściówkę - tak Ja zrobiłem. Więc i z tarczami może być coś inaczej. Dobra, zobaczę nr tego zacisku.
Cristoforo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jesli masz tarcze 280mm a raczej nie masz to tłoczek zacisku ma 54mm raczej masz tarcze 288mm czyli zacisk ATE wiec tłoczek ma 57mm
Rekomendowane odpowiedzi