muchabzz Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 witam mam (jak wiekszosc:) wszystko oswietlone na czerowno piz*zacym kolorkiem, ale jak wlaczam swiatla w nocy to na tym czerownym jak wrzod swieci mi zielone swiatelko. wkurza mnie to rozprasza i kompletnie mi to nie pasuje, w nocy podczas dlugiej jazdy potrafi przykuc wzrok i zmienic jego akomodacje. czy mozna w jakis prosty sposob zmienic kolor na czerwony ? pozdr
karbonek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Nie pamiętam czy podświetlenie jest przez diody czy żarówki i czy nie ma dodatkowych filtrów, ale możesz spróbować zdjąć liczniki i wrzucić pod tą kontrolkę czerwoną diodę, jeżeli jest filtr zielony to będzie świeciło na ciemno czerwono.
mamci Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ja na szczęście dzięki temu że mam auto ze szwecji to żeby mieć zapalone światła nie muszę ich włączać po prostu zapłon i heja... może to jest jakieś wyjście...
kaczmar13 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 kontrolka podświetlona jest żarówką i ma zielony pryzmat więc trudno będzie podświetlić ją na czerwono. Najprostrzy sposób....wyjąć żarówkę, ja tak zrobiłem i jest ok, nie razi a i tak widać podświetlenie cyfr więc kontrolka jest zbędna
karbonek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A jakie masz zegary? Ja w a4/a2 z tego co pamiętam miałem diody 1205 podświetlające całę zegary tylko nie pamiętam co było pod kontrolkami.
muchabzz Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 wiesz co ja ten samochod mam od niedawna wiec nie wiem do konca jak ci odpowiedziec na to pytanie to jest a4b5 z 2000 roku czyli ostatni przed b6 pozr
KANAL Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A w A4 przed liftem chlopaki , i ja rowniez rezaja kontrolke zeby swiecila a tu prosze... w poliftowych probuja sie tego pozbyc
shellah Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 a ja w coupe nie mam ale można zaradzić w ten sposób że wziąć czerwoną folię do laminowania i z niej wyciąć kontrolkę(nadrukować symbol) i włożyć zamiast starej kłopot z głowy
Rekomendowane odpowiedzi