Dev Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 witam mam kłopocik, nie bardzo wiem jak zaadaptowac nowy kluczyk dostałem instrukcje tego typu: "...licznik -> login -> adaptacja kanał 21 -> wpisać ilość kluczy -> zatwierdzić -> wyłączyć zapłon i włączać po kolei każdym następnym kluczem na co najmniej 1 sekundę. Po zakończeniu odczekać chwilę i można uruchamiać samochód..." chciałbym dokładniejszy opis czekam na info pozdrawiam T
grzanek85 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Opis masz dokładny krok po kroku wystarczy mieć pin=login i tyle
Dev Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 pin mam jest 4 cyfrowy, taki ma byc ? gdzie go wpisac?
Wihajster Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 pin mam jest 4 cyfrowy, taki ma byc ? gdzie go wpisac? przed pinem wpisz "0"
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 a skąd wziąć pin bo muszę dorobić drugi kluczyk.
Dev Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 a skąd wziąć pin bo muszę dorobić drugi kluczyk. ktos musi Ci go "wyciągnąć" z licznika popytaj na forum lub spocie czy w Twojej okolicy nie ma kogos kto ma urzadzenie do tego jezeli nie pozostaje tylko ASO
wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Dzięki A jaki soft do tego jest potrzebny bo wiem że Vag comem się nie da.
mentryb Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Do wyjecia pinu potrzebny interfejs vag tacho usb
Wihajster Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Do wyjecia pinu potrzebny interfejs vag tacho usb Oj nie zawsze sie da.. :gwizdanie:
happyradol Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 witam. mam podobny problem ,mianowicie mam 1 kluczyk chciałem dorobić "zapasowy" ale gość mi powiedział że bez PIN-ów będzie dużo roboty bo w moim jest jakiś kod"krypto48" i trzeba jakąś płytkę wymontowywać-tzn wylutować jakiś moduł pamięci spod zegarów??nie ma jakiegoś sposobu na to???
Wihajster Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 witam. mam podobny problem ,mianowicie mam 1 kluczyk chciałem dorobić "zapasowy" ale gość mi powiedział że bez PIN-ów będzie dużo roboty bo w moim jest jakiś kod"krypto48" i trzeba jakąś płytkę wymontowywać-tzn wylutować jakiś moduł pamięci spod zegarów??nie ma jakiegoś sposobu na to??? a próbował wyciągnąć pin kablem czy od razu tak ci powiedział?? :gwizdanie:
happyradol Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 próbował wyciągać podłączał się lapkiem pod gniazdo w "popielniczce" to serwisowe a także jakieś urządzonko i mówił że nie da rady trza się pod zegary wpinac lub że wylutować jakąś płytkę a stawka wtedy rośnie :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 próbował wyciągać podłączał się lapkiem pod gniazdo w "popielniczce" to serwisowe a także jakieś urządzonko i mówił że nie da rady trza się pod zegary wpinac lub że wylutować jakąś płytkę a stawka wtedy rośnie :gwizdanie: zgadza się w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi