ROBERT Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam mam przy komplecie zapasowych kluczyków takie coś (chyba jakaś wtyczka) i nie wiem co to. Może coś wspólnego z IMMO ?
franc8 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Może to być jakaś wersja imo ale wątpię, obstawałbym za wtyczką która po wsadzeniu (gdzieś) pozwala na uruchomienie/odjazd autem. Zabezpieczenie przed kradzieżą które może być wyłączone. A czy po odpięciu tego ustrojstwa i pozostawieniu poza autem możesz normalnie odpalić i odjechać?
Wąski Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Może to być jakaś wersja imo ale wątpię, obstawałbym za wtyczką która po wsadzeniu (gdzieś) pozwala na uruchomienie/odjazd autem. Zabezpieczenie przed kradzieżą które może być wyłączone. A czy po odpięciu tego ustrojstwa i pozostawieniu poza autem możesz normalnie odpalić i odjechać? tak jest
Musashi Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 wyglada na zwyczajna wtyczkę bananową. może to taki ekstrawagancki breloczek
ROBERT Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Może to być jakaś wersja imo ale wątpię, obstawałbym za wtyczką która po wsadzeniu (gdzieś) pozwala na uruchomienie/odjazd autem. Zabezpieczenie przed kradzieżą które może być wyłączone. A czy po odpięciu tego ustrojstwa i pozostawieniu poza autem możesz normalnie odpalić i odjechać? Silnik normalnie pali. Mam to zawieszone przy zapasowych kluczykach. Chyba podjadę do ASO zapytać. wyglada na zwyczajna wtyczkę bananową. może to taki ekstrawagancki breloczek Napewno nie jest to wtyczka bananowa
Musashi Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 wyglada na zwyczajna wtyczkę bananową. może to taki ekstrawagancki breloczek Napewno nie jest to wtyczka bananowa Jeżeli sądzisz że jest to tajemny klucz, ok - ikea ty tu rzadzisz
Muskel1 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Moze kluczyk do jakiejs blokady np. pedalow lub dodatkowy do kierownicy.
kalik Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Mi to przypomina troszkę kluczyk do wyłączenia centralki nie fabrycznego alarmu. Kolega kiedyś miał podobny przy swoich kluczykach...
franc8 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Jeśli jest przy zapasowych to bym sobie głowy nim nie zawracał. Jak ci zależy na jednoznacznej odpowiedzi to pozostaje jedynie kontakt ze zbywcą. Znalezienie do czego to służy może uzyskasz odpowiedź, natomiast gdzie się to wtyka i gdzie instalacja do tego to już inna bajka
ROBERT Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Podjadę do ASO i zapytam,może będą wiedzieli
Wihajster Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Podjadę do ASO i zapytam,może będą wiedzieli tak jedz i to najlepiej zaraz
ROBERT Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 Podjadę do ASO i zapytam,może będą wiedzieli tak jedz i to najlepiej zaraz widzę ze jesteś pośmiewny
Wihajster Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Podjadę do ASO i zapytam,może będą wiedzieli tak jedz i to najlepiej zaraz widzę ze jesteś pośmiewny skąd mam świetny humor PS: jesli by to miało być jakiekolwiek zabezpieczenie to rozbierz to i zobacz czy styki są zmostkowane bo jeśli nie to zwykły brelok jest... :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Podjadę do ASO i zapytam,może będą wiedzieli tak jedz i to najlepiej zaraz widzę ze jesteś pośmiewny jakby co, też jestem pośmiewny
Rekomendowane odpowiedzi