kred Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 pytanie mam nastepujacej tresci. mam okazje kupic sprezyny h&r na tyl do swojego autka. jednak byly zamontowane w sedanie '99 2,5 tdi. niebardzo wiem czy beda pasowac do mojej a4.obecnie mam zawieche amory i sprezyny supersporta z regulowana wysokoscia- prosze o porade?? dorzuce fotki tych sprezynek moze ktos mi powie czy warto i poda pare wyjasnien tych oznaczen??
adadur Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 A co mają ci dać te spręzyny przecież już masz zawiechę supersporta.
kred Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Opublikowano 9 Maja 2007 z jednej strony mam nizsza sprezyne niewiedziec dlaczego. dlatego chce wymienic. chociaz wszystko stoi rowno gwint na jednym amorze jest wyzej wzgledem drugiego o okolo 20 mm z tad moj problem. poza tym wyczytalem ze nr na sprezynach (29996 ha)jest przeznaczony do wersji 4wd!!!!! wydaje mi sie ze pasowac nie beda ale o porade pytam klubowiczow pomozcie !!!!!!!!!!
kris_lpgcars Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 tak informacyjnie dla kolegi : a czy ty oby przed pomyslem wymiany jakiejkolwiek czesci pomyslales o sprawdzeniu reszty zawiasow bo wiesz jakos to wszystko ze soba wspoldziala i nie zawsze jest to co ty myslisz a tak poza tym mialem podobny przypadek w mojej z tylu 2WD ze mi sie tulejki wykruszyly i co za tym idzie wykruszyly sie nierowno wiec jedna strona mi sie uklonila ale oczywiscie wymiana wszystko poprawila i jest ok ale to jest tylko dobra rada a czy z niej skorzystasz czy nie to juz twoja bajka. Sorki za lekkie odejscie od twojego pyt. Powodzonka
Rekomendowane odpowiedzi