fusse Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witam Klubowiczow! To jest moje pierwsze w zyciu auto i jest nim audi a4 avant 1.9tdi 110PS. zdjecia sa takie, jak ja kupilem, narazie żadnych modów nie planuje, bo funduszy zabraklo na nie:) Wyposażenie: 2x AIRBAG KLIMATRONIC KOMPUTER POKŁADOWY FIS ELEKTRYCZNE SZYBY X2 ELEKTRYCZNE LUSTERKA ABS CENTRALNY ZAMEK WSPOMAGANIE KIEROWNICY REGULACJA KIEROWNICY WELUROWA TAPICERKA KIEROWNICA OBITA SKÓRĄ WENTYLOWANY SCHOWEK PODŁOKIETNIK TYŁ RELINGI 17'' FELGI Z OPONAMI 235/45/17 co zamierzam zrobic: -wymiana rozrzadu -wymieniony, nawet dwa razy -jak wybije sie zawieszenie to zrobic glebe,bo teraz dosc wysoko stoi - poszly springi progresywne -40/-30 -zrobic lampki zespolone. - leza w garazu i czekaja na cieplejsze dni nowe lamki depo -zamontowanie jakiejs tuby,zeby poprawic troche audio siedzi pudlo ze wzmacniaczem -naprawic klimatronic bo mrugal i wylaczal sie - zimne luty - naprawiony, poprawione luty -naprawic samo wysuwajaca sie popielniczke - ma ktos moze jakies pomysly ? kupilem druga a oto fotki audiczki: furka naprawde fajnie sie jezdzi pozdrawiam! witam troche sie pozmienialo od ostatniej prezentacji, poszla gleba, poszla moc. zakupilem troche gratow: m.in nowe lampy depo kierownica s4 wypolerowalem fajki z tylu zakupilem dwururke na wydech: poszedl program na okolice 140KM zakupilem rozpore z A6 C5 zakupilem FMIC z AUDI A5 Q5 zakupilem tlokorozdzielacz 11mm, na lato biore sie za przerobienie pompy mam nadzieje,ze dam rade sam zakupilem turbo awx made in italy zakupilem szpryce 216 boscha dzis poszedl program na ten setup , nie wiem ile moze teraz byc mocy, ale mysle,ze gdzies kolo 150Koni. wywalilem katalizator, teraz jest rurka nom, to chyba Tyle, nie mam zdjec wszystkich . autko wyglada tak: zestaw zimowy ZAPOMIALBYM O NAJWAZNIEJSZYM, poszly biale kierunki boczne:) oraz zamontowalem podlokietnik!
grippen Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Po pierwsze ładny po drugie lampy przód po lifcie wrzuć kierunki boczne i to by było na tyle bo felunek też taki bym chciał tylko troszke w mniejszym rozmiarze ale w 16" chyba ich nie ma zauwarzyłem że jakiś dziwny płyn chłodniczy masz (woda czy coś innego) zalej go G12+
Reniu Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Chyba mam deja vu Zrób lampki jak planowałeś, durzuć biały kierunek na błotnik i opuść niunię trochę niżej Fajnie że masz FISa
Gość jozek726 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 ładne auto i alusy tez szal robią brawo za pełen fis jest bajerek teraz przyciemnij sobie szybki i bare myslałes moze o zmianie kierownicy na taką po liftową??
fusse Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 witam widze,ze Kolega wyzej ma taka sama audiczke, bardzo ladna, wlasnie swoja bede robil na cos takiego! mi tez sie felunek podoba, w ogole to auto kupilem za naprawde male pieniadze, tzn stargowalem sporo, ale i tak wyszlo niewiele kasy, no ale poszukiwania auta trwaly od maja? (moze czerwca). a dopiero 3 tygodnie temu dopadlem wkoncu ta audiczke:). jeszcze zimowki na stalowkach wytargowalem:} co do plynu, tak wiem, nie wiem co tam jest zalane, ale ma niebieskawy kolor jak sie korek odkreci, nie wymianialem jeszcze plynow, zrobie to na dniach. bo nie moge w koszalinie dostac oleju Motul'a. wiecie Moze Panowie gdzie mozna do tych felg dostac te zaslepki co sa na srodku felgi? jak kupowalem to juz dwoch nie bylo oczywiscie ,ze myslalem nad taka poliftowa kierownica,bo ta wyglada staroswiecko , ale wszystko na spokojnie, dopiero co kupilem te auto, szykuje mi sie rozrzad,plyny i filtry. troche kasy ubedzie. a znalezienie auta z tego roku z pelnym fisem to jak znalesc igle w stogu siana:) dodam, ze swieca sie wszystkie piksele:) tylko z klimatronikiem mialem problem bo mrugal,ale znalazlem tutaj tutorial, przelutowalem piny i dziala jak nalezy:)
Olaf Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 fajana audiczka z przodu jakies lampki poliftowe zmienic i ta gleba jak wspomniales i bedzie idealnie
fusse Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 haha ale beka, zabralem sie za robienie subwoofera , bo kupilem takowy ze wzmacniaczem, a tu sie okazuje,ze ja mam oryginalny subwoofer w bagazniku i glosniki w tylnich drzwiach zdziwienie bylo wielke:) sprawdzilem wkoncu kody wyposazenia i jest napisane ze mam zestaw 8 glosnikow. dodam,ze to nie bose tylko nokia. moze ktos cos powiedziec jak gra to audio? narazie odpusciem sobie montowanie tuby, dopóki nie uruchomie tego oryginalnego zestawu:)
Elber Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 słyszałem juz kilka razy jak grają oryginalne subwoofery z Audi ,jak dla mnie rewelacja :>, nie ma po co zaśmiecać sobie bagażnika dodatkowymi
fusse Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 a ta tuba cos łaskocze czy tylko tupie sobie? bo teraz nie wiem czy kupowac ten adapter do podlaczenia tylnego zestawu glosnikow
aju Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 słyszałem juz kilka razy jak grają oryginalne subwoofery z Audi ,jak dla mnie rewelacja jedni lubią fajne rzeczy inni badziewie, ucho każdy ma inne
fusse Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 czy to znaczy,ze jednak lipa jest te naglosnienie bo nie wiem czy sprzedawac tube i zostawiac oryginal
Reniu Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Nie jest lipa. Jak na coś montowanego fabrycznie gra całkiem nieźle i na pewno nie można tego nazwać badziewiem. Badziewie to mają chinole na rynku a tu jest ori. Podłącz, zobacz jak gra i wtedy sam ocenisz czy wystarcza.
lapek85 Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 oooo...widze kolego fusse, ze kupiłeś audi z mojej rodzinnej mieścinki, nawet od mojego znajomego i przyciągnąłeś ją do koszalina:) teraz możemy robić spoty szerokiej drogi, pozdrawiam
fusse Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 hehehe ,mam nadzieje,ze kolega nie zarzynał tej audiczki... cos wiesz wiecej na jej temat, o czym ja nie wiem? [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:39_________________________________________________witam update w pierwszym poscie zapraszam do komentowania
Rekomendowane odpowiedzi