Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Avancik... Sprzedany !! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

145 nawet nie przekroczy na ori wtryskach :wink4:

ładuj 0.216 i cooler :wink4:

przekroczy :decayed: Kezorowi wskoczyło ponad 145, chyba 147 :decayed: jak nie miał wtrysków216 :tongue4:

dziadkowy soft :decayed:

Opublikowano

Wiecej modyfikacj na 99% nie bedzie za miesiac furacz idzie na sprzedaz ale bedzie kolejne audi a4 b5 ale sedan :) i prawdopodobnie 1,8 T :) sie pojawi pod maska

Opublikowano

Wiecej modyfikacj na 99% nie bedzie za miesiac furacz idzie na sprzedaz ale bedzie kolejne audi a4 b5 ale sedan :) i prawdopodobnie 1,8 T :) sie pojawi pod maska

no to nieźle :naughty:

jakiś polift :naughty:

PS. Na tej grupie to zarabiają :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

haha jasne na Grubie bidnie :) ale chce benzinen a czy polift nie wiem moze taki rok jak mam teraz moze 99 uda mi sie kupic za ta sama kase co chce tego sprzedac i napewno jade do niemcowni po auto :)

Opublikowano

nie wiem jeszcze mysle o 16 - 17 tys bo mniej wiecej tak stoja :)[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 14:38_________________________________________________nie no tak powaznie panowe to rozlecial sie silnik :) nowa jednostka ktora bedzie w audi mym to 1,9 ale ten 115 koni potem nowe wtryski oraz turbo awx ktore juz czeka, lampy lift przod zawitaja i czeka gwint zawiecho wiec bede mial do sprzedania zielone sprezynki ktore jezdza obecnie na aucie chetnych zapraszam :)

Opublikowano

nie wiem jeszcze mysle o 16 - 17 tys bo mniej wiecej tak stoja :)[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 14:38_________________________________________________nie no tak powaznie panowe to rozlecial sie silnik :) nowa jednostka ktora bedzie w audi mym to 1,9 ale ten 115 koni potem nowe wtryski oraz turbo awx ktore juz czeka, lampy lift przod zawitaja i czeka gwint zawiecho wiec bede mial do sprzedania zielone sprezynki ktore jezdza obecnie na aucie chetnych zapraszam :)

:shocked:

Opublikowano

Dobry silnik wybrałes na swapa :good: mniej rzeżby niz w przypadku AWX a wiecej frajdy niz dalej ciagnać na pompie wtryskowej :naughty:

Opublikowano

przełozony :) silnik na poczatku przyszlego miesiaca zakladam gwint albo i nie tego jeszcze nie wiem bo wystawiam w sobote auto na allegro bo chce kupic 99-00 1,8T

Opublikowano

zrobiłes swapa na inny silnik i teraz chcesz sprzedać :mysli:

Opublikowano

sedan polift i w q 1,8t tylko chce sprzedac pierw swoje ;)[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 13:04_________________________________________________

zrobiłes swapa na inny silnik i teraz chcesz sprzedać :mysli:

nooo zmienilem ale jakos nie chce disla ;/

Opublikowano

ile dałeś za AWX ? :mysli:

Opublikowano

Dziwna koncepcje obrałeś, teraz moze być cieżko sprzedać samochód :gwizdanie: wydałeś kase której prawdopodobnie nie odzyskasz

ale jakos nie chce disla ;/

A to czego?? kiepsko jeżdzi czy co?? niezadowolony jesteś ze swapa :mysli:

Opublikowano

jakos tak nie chce disla jezdzialem od kumpla 1,8T i mi odbilo :) na benzyne

Opublikowano

kolego jak przyciemniłeś tylne lampy?

Opublikowano

no widzisz ostanio torche problemow na glowie miałem :) ale zaniedlugo zrobie nowe foty :) bo nastapily lekkie zmiany :) w nastepny weekend mam troche wolnego i zaloze lampy polift gwint juz jest na aucie i musze kiedy jechac na spota :) bo dawno mnie tam nie było w tygodniu wrzuce fotki ;)

Opublikowano

kolego a widziales moje tylne lampy? :decayed:

Opublikowano

masz te FK :mysli:

1277367032

Opublikowano

masz te FK :mysli:

1277367032

no nie wiem czy to FK na moich jest jakies oznaczenie JP czy JB

Opublikowano

no te lampy ma Mrogal ja je sprzedalem bo mam polifty z depo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...