ba$ior Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Witam, Dziś konfigurując swoje auto marzeń na polskiej stronie audi.pl natknąłem się na wielki błąd, a mianowicie Adui TT RS (Cupe i Roadster) z napędem na oś przednią... Pomyłkę już zgłosiłem ale wyobraźcie sobie jaki inne problemy mogą wynikać gdy zamawiamy w Polsce... Wszyscy dobrze wiedzą, że na polski rynek idą "biedniejsze" wersje aut. Porównując niemiecki konfigurator z polsim znalazłem wiele braków w naszym "rodzinnym" konfi Zamierzam kupić auto w niemczech gdzie mam "full wypas" np. ledowe podświetlenia wnętrza, dodatki carbonowe, specjalne tapicerkę dla modelu RS itp. w niższej cenie niż w Polsce. To troche chora sytuacja ale takie są "dziwne" porozumienia między polskim importerem a niemieckim... Załączam dowód (zaraz usuną błąd) na "PRO" podejście polskich sprzedawców naszej kochanej marki AUDI Wiem, że się czepiam ale To mocna pomyłka !!
Wąski Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Tyle razy pisałem że Polska to dziwna kraina
soolek Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Tak, tak. "Polska to bardzo dziwna Kraj"
Tomeks Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Tyle razy pisałem że Polska to dziwna kraina Tak, tak. "Polska to bardzo dziwna Kraj" co wy gadacie w Polsce jest za***iście na przykład: dzisiaj byłem w pięknym,Polskim lesie na grzybach i dwa razy się bzykałem a w innych krajach,niby takich fajnych,z tego co wiem,na grzyby się nie chodzi :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 co wy gadacie w Polsce jest za***iście na przykład: dzisiaj byłem w pięknym,Polskim lesie na grzybach i dwa razy się bzykałem a w innych krajach,niby takich fajnych,z tego co wiem,na grzyby się nie chodzi :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 w NL holendrzy nie wiedzą co się robi z tymi grzybami z lasu
Tomeks Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 w NL holendrzy nie wiedzą co się robi z tymi grzybami z lasu jebać holendrów ...ale holenderki mógłbyś uświadomić :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Tyle razy pisałem że Polska to dziwna kraina Tak, tak. "Polska to bardzo dziwna Kraj" co wy gadacie w Polsce jest za***iście na przykład: dzisiaj byłem w pięknym,Polskim lesie na grzybach i dwa razy się bzykałem a w innych krajach,niby takich fajnych,z tego co wiem,na grzyby się nie chodzi :gwizdanie: grzybiarki przy drogach
Reggi Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 ...ale holenderki mógłbyś uświadomić :gwizdanie Mało jest tam urodziwych kobiet..chyba , że .. turczynki :naughty: :naughty:
Bieniek Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 U nas to tylko papierzoki w lesie sa.
ba$ior Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 Ale z was GRZYBY. Zrobiliście jeden wielki OFF Grzyb NIENAWIDZĘ WAS !!
Reggi Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Ale z was GRZYBY. Zrobiliście jeden wielki OFF Grzyb NIENAWIDZĘ WAS !!
SoMeS Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 ja to bym się polansował nową tetką w cabrio :gwizdanie: brakowało by mi tylko tylnej kanapy
fidmac Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 w NL holendrzy nie wiedzą co się robi z tymi grzybami z lasu Wiedza wiedza oni lubia grzybki halucypki
ba$ior Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 BTW: Podobno TT to gey car Racja TT ale nie TT RS bo jak dobrze wiesz to dwa inne auta. To tak jak byś porównywał A4B7 do RS 4 B7...
Thom4s Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Racja TT ale nie TT RS bo jak dobrze wiesz to dwa inne auta. To tak jak byś porównywał A4B7 do RS 4 B7... TT RS jest za***iste i zjada na śniadanie S4 V8, które "PODOBNO" jest dla facetów z małym przyrodzeniem. RS4 B7 objeżdża nowe S4 - ba$ior sam linka wklejałeś.
Rekomendowane odpowiedzi