kery Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Co myslicie o instalowaniu czipa do A41.8T ?Czy moze to przyniesc wiecej strat i komplikaci czy satysfakci?? [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 09-05-2007, 13:21 ] temat był zły, poprawiłem...
adadur Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Napisz na czym ci zlaeży przy jezdzie autkiem lub co chciałbyś osiągnąć? Bo tak to pytanie zadane jakby z powietrza wzięte.
kery Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Opublikowano 9 Maja 2007 Dodam ze taki czip dodaje okolo 25-30% mocy podstawowej!!! :twisted: :twisted: :twisted: [ Dodano: 09-05-2007, 13:18 ] otuz chcial bym zwiekszyc moc mojego autka a to jeden ze skuteczniejszych i tansych sposobow! Obawiam sie jednak czy nie wystapia jakies komplikacie po takich zmianach np.czy sprzeglo wytrzyma itp.
pre_pl Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 jak to już kiedyś napisał ctv: nie, bo aso mówi, że silnik wybucha wybaczcie, ale spodobało mi się to.... Komplikacje występują dzięki kierowcy, a nie czipsowi. Rozumiesz to chyba ?
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 zrób sobie program a będziesz miał uśmiech od ucha do ucha
Waters Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 zrób sobie program a będziesz miał uśmiech od ucha do ucha Jak podejdzie do kasy na stacji benzynowej
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Jak podejdzie do kasy na stacji benzynowej ironizujesz?
Rekomendowane odpowiedzi