Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w nocy zapowiada się bardzo ciekawa walka pomiędzy Jeanem Pascalem l, a Lucianem Bute. Na ten pojedynek warto wstać w nocy :)

Spodziewałem się lepszego pojedynku zwłaszcza ze strony Bute. Pascal częściej atakował, sporo ciosów na tył głowy poszło, ale wygrał pewnie na punkty. Momentami wchodzil w Bute jak byk w torreadora :D Gdyby z Bute walczył Ward, Kessler, lub ponownie Froch to ra walka skończyłaby się wcześniej ;)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie Bute przespal cala walke ....:kwasny:

Co do Szpilki to ja nie mam zadnego dreszczyku, jeden i drugi ma godnego siebie przeciwnika i teraz zaczynaja boksowac.

Dla wygranego to bedzie dopiero poczatek boksu w tak smutnej jak piz*a dzisiejszej wadze ciezkiej...:hi:

Opublikowano
Dokladnie Bute przespal cala walke ....:kwasny:

Co do Szpilki to ja nie mam zadnego dreszczyku, jeden i drugi ma godnego siebie przeciwnika i teraz zaczynaja boksowac.

Dla wygranego to bedzie dopiero poczatek boksu w tak smutnej jak piz*a dzisiejszej wadze ciezkiej...:hi:

Święta prawda :)

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj w nocy Przemek Majewski został znokautowany przez Stevensa w pierwszej rundzie ....:kwasny:

Szkoda mi Przemka ale jak widać w wywiadzie po walce przyjął tą porażkę z pokorą bez zbędnego pier....:thumbup1:

Curtis Stevens vs Przemek Majewski KO 1 Round - Full Fight 25-01-2014 - YouTube

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ----------

Dzisiaj czeka nas następna walka w USA dwóch prospektów

Panowie typujemy :Jakim wynikiem zakończy się pojedynek Jennings vs. Szpilka?

Opublikowano

Jestem za Szpilą, bo zyskał u mnie po ostatniej wypowiedzi o gender :polew:

Opublikowano
Dzisiaj w nocy Przemek Majewski został znokautowany przez Stevensa w pierwszej rundzie ....:kwasny:

Szkoda mi Przemka ale jak widać w wywiadzie po walce przyjął tą porażkę z pokorą bez zbędnego pier....:thumbup1:

Curtis Stevens vs Przemek Majewski KO 1 Round - Full Fight 25-01-2014 - YouTube

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:57 ----------

Dzisiaj czeka nas następna walka w USA dwóch prospektów

Panowie typujemy :Jakim wynikiem zakończy się pojedynek Jennings vs. Szpilka?

Nie mam faworyta, ale obstawiam, że walka zakończy się przed czasem ;)

Opublikowano

O ktorej jest dokladnie ta walka bo w linku z pierwszej strony pokazuje 2:30 a w linku z ktorego korzystam zawsze : Mecze na żywo | Sport Transmisje na żywo 1:30 .Jestem za szpilą ofc jest polakiem i reprezentuje nas w usa ,napewno bedzie chciał dać dobra walke trzymajmy kciuki bo to wyzwanie dla szpilki:wink:

Opublikowano

Dziś sa też inne ciekawie zapowiadające się pojedynki:

Huck - Arslan, Peterson - Jean, Charlo - Rosado, Garcia - Burgos :)

Opublikowano
  • Autor

Zapowiada sie ciekawy wieczór sobotni.....?

Opublikowano
O ktorej jest dokladnie ta walka bo w linku z pierwszej strony pokazuje 2:30 a w linku z ktorego korzystam zawsze : Mecze na żywo | Sport Transmisje na żywo 1:30 .Jestem za szpilą ofc jest polakiem i reprezentuje nas w usa ,napewno bedzie chciał dać dobra walke trzymajmy kciuki bo to wyzwanie dla szpilki:wink:

1:30 gala, 2:30 szpilka - tak podają w programie

Opublikowano

No i po walce szpilki :wink: z poczatku probował pracować,serce do walki ma,ale brakow w obronie nie poprawił kompletne.Była juz mowa o tym ze musi popracowac nad obrona bo jak bedzie mlody inteligentny szybki bokser to wykorzysta to.Jak mozna sie tak odslaniac :facepalm: jeszcze to krecenie tłowiem na pokaz ze jennings go nie moze trafic.To jest waga ciezka , tutaj kazdy cios wazy i moze byc kończący,jak patrzylem co wyprawial mysle wtf :kwasny: Popełnił bardzo duzo błedów,musi duuzo jeszcze trenowac,obrona obrona jeszcze raz obrona.Jennings pokazal sie w swietnej formie,caly czas trzymal garde,kondycja żelazna.To byla dobra lekcja pokory dla szpilki

Opublikowano

do 8 rundy Jennings, jakoś nie mógł znaleźć sposobu, by skutecznie uwalić Szpilkę-walka była bardzo wyrównana i przechyliło się na korzyść Jeninngsa po strzale na splot słoneczny, od tamtej pory Szpilka już więcej klinczował i uciekał, co go zmęczyło dodatkowo, lekcja pokory byłaby w pierwszych trzech rundach, obicie mordy i KO, a tu był całkiem niezły i na dobrym poziomie boks i gdyby walka był na dystansie 8 rund-wielu wskazałoby remis, a nie zdecydowaną wygraną Jenningsa, lekcja pokory, to była w walce Adamek-Kliczko:wink: jakoś nie widzę podobieństw w tej walce- przegrał, ale to była szansa dla nich obu...pomimo tego wszystkiego, co o Nim mówią-będzie w czołówce i jeszcze kilka dobrych walk przed Nim

Opublikowano
No i po walce szpilki :wink: z poczatku probował pracować,serce do walki ma,ale brakow w obronie nie poprawił kompletne.Była juz mowa o tym ze musi popracowac nad obrona bo jak bedzie mlody inteligentny szybki bokser to wykorzysta to.Jak mozna sie tak odslaniac :facepalm: jeszcze to krecenie tłowiem na pokaz ze jennings go nie moze trafic.To jest waga ciezka , tutaj kazdy cios wazy i moze byc kończący,jak patrzylem co wyprawial mysle wtf :kwasny: Popełnił bardzo duzo błedów,musi duuzo jeszcze trenowac,obrona obrona jeszcze raz obrona.Jennings pokazal sie w swietnej formie,caly czas trzymal garde,kondycja żelazna.To byla dobra lekcja pokory dla szpilki

+1

Opublikowano

+1

+1

Zmarnował dużo czasu bijąc emerytów i rencistów niczego się od nich nie ucząc.

Opublikowano

+1

+1

Zmarnował dużo czasu bijąc emerytów i rencistów niczego się od nich nie ucząc.

Dokładnie.

Dla mnie jak wyszedłby do walki z dawnym Tysonem to nie wytrwałby 30 sek:facepalm:

Olewka totalna,brak gardy to on może stosować na baletach a nie w MSG:grin:

Opublikowano

Na poczatku jeszcze cos tam ta garde delikatna miał ale potem to juz totalna olewka z tym kreceniem sie.Zahaczył wtedy od jenningsa kilka cepow.Wydaje mi sie ze po tych pierwszych kilku rundach poczul sie za pewnie i pokazywal ze jest nie do trafienia.Tyson to by to zakonczyl szybciej niz 30 sekund.On byl prawdziwym mistrzem i legenda.On rowniez balansował ciałem , robił wykrety ale caly czas trzymał rekawice przy twarzy bo myslał na ringu i dlatego tak daleko zaszedł a do tego miał konkretną petardę w rekawicy.Szpilka musi duzo potrenowac nie wiem moze pora na zmiane sztabu bo trenuje trenuje i dalej nie trzyma tej gardy albo jest niepojetny albo jak sie podpali to nie mysli co robi.Musi nad tym popracowac,dobrze pracował nogami ,i cios tez ma.Chetnie bym zobaczyl walke jenningsa z Mariuszem wachem.:decayed:

Opublikowano

na przetarcie teraz potrzeba Mu walki z Zimnochem, bo sportowa złość i zwykła ludzka niechęć do niego sprawi, że Szpilka zetrze w pył Zimnocha:wink4: a potem, to już będzie obijanie się z lepszymi...

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

Dla mnie jak wyszedłby do walki z dawnym Tysonem to nie wytrwałby 30 sek:facepalm:

każdy, jakby wyszedł z dawnym Tysonem- dostałby ostry oklep...

Opublikowano
na przetarcie teraz potrzeba Mu walki z Zimnochem, bo sportowa złość i zwykła ludzka niechęć do niego sprawi, że Szpilka zetrze w pył Zimnocha:wink4: a potem, to już będzie obijanie się z lepszymi...

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

każdy, jakby wyszedł z dawnym Tysonem- dostałby ostry oklep...

Bardziej mi caman o to że Mike nie pozwoliłby sobie na takie olewanie,dla niego działało by to jak płachta na byka:grin:

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

Ehh moze sie jeszcze doczekamy kiedys boksera w ciezkiej ktory bedzie walczył jak tyson za młodych lat :decayed: