Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja myślę, że nie do końca...,

no może postawił nie na tego konia, ale to początek.

Rozumiem, że podobałby się Adamek gdyby :

- stanął obok wydmuszki z Biłgoraja

- pieprzył w koło, że Polska jest pojebana

- tańczył na tęczowych platformach z Bęgowskim ( Anną Grodzką)

- głośno żałował, że żona nie wyskrobała córek...

etc, etc

:facepalm:

Ludzie, ma chłop kręgosłup moralny i niewyjarany mózg, te zasady jak na razie mu pomogły a nie zaszkodziły.

Też nie bardzo widzę go w polityce, zobaczymy...

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taktus,ale pojechales,proszę Cie:wink:,tu nie chodzi tyle o jego poglądy,pominmy to,on gada jak potluczony,nie potrafi sie nawet wypowiedzieć:facepalm:

ps.ze Polska jest pojebana,to non stop trabi Twoja formacja:whistling:

Opublikowano
Taktus,ale pojechales,proszę Cie:wink:,tu nie chodzi tyle o jego poglądy,pominmy to,on gada jak potluczony,nie potrafi sie nawet wypowiedzieć:facepalm:

ps.ze Polska jest pojebana,to non stop trabi Twoja formacja:whistling:

Jak na pięściarza to Adamek i tak jest erudytą, Gołotę słuchać to dopiero :grin:

Ale PO nie jest moją formacją, a to twój ziom obecnie rządzący mówił: polskość to nienormalność.

Proponuję zostawić Adamka, wrócimy do niego jak zacznie znów walczyć. A o pomyjach czyli polityce nie warto tu dyskutować.

Wkrótce Fonfara zatańczy ze Stevensonem o pas. Jak widzicie szansę Fonfary ?

Opublikowano

na pewno będzie walczył, ale czy da radę? zobaczymy:wink:

Opublikowano

Co do Adamka..., ja do niego straciłem szacunek za to, że stanął do walki i pobił emeryta Gołote. Teraz to już tylko idiotę z siebie robi :facepalm:

Opublikowano

No to zaczynamy wieczór pełen boksu ! Gala w Esbjerg: Price - Pala, Masternak - Vugdelija (transmitują na Polsat Sport więc oglądam) ;) Gala w Bonn: Manuel Charr - Kevin Johnson, a na deser: Gala z Las Vegas: Beltran - Usmanee, Vasquez - Felix Jr, Allakhverdiev - Vargas, Bradley - Pacquiao ! :)

Opublikowano

ciekawe o której Bradley pacman. może warto wstać w nocy

Opublikowano

powtórki se obejrzę, bo rano wstać muszę, o ile będą jakieś...:wink:

Opublikowano

Będą :) ale to już nie to samo :)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 06:10 ---------- Poprzedni post napisany at 03:08 ----------

Zaczyna się !

---------- Post dopisany at 07:16 ---------- Poprzedni post napisany at 06:10 ----------

Pas wrócił do mistrza ! :) Zdecydowane, zasłużone zwycięstwo Pacmana. Bradley na poczàtku walki trafił czystko kilka razy Mannego, dużo się ruszał i unikał ciosów, ale opadł z sił, a Pacquiao walczył konsekwentnie i ta jego szybkość, oraz praca nóg :)

Opublikowano
  • Autor

Pacmam ponownie na tronie,walkę warto sobie obejrzeć ....:wink:

A co do Adamka to nie będę się wypowiadał jest ŻAŁOSNY ten człowiek nie liczy się z nikim i z niczym dla pieniędzy jest wstanie zrobić wszystko po trupach do celu ....:facepalm::facepalm::facepalm:

I dajcie już spokój z nim i z jego boksowaniem w żałosnej dzisiejszej ciężkiej ....:doh:

Lepiej niech z Rydzykiem nadal rozbudowują imperium ....:decayed:

Opublikowano
Pacmam ponownie na tronie,walkę warto sobie obejrzeć ....:wink:

A co do Adamka to nie będę się wypowiadał jest ŻAŁOSNY ten człowiek nie liczy się z nikim i z niczym dla pieniędzy jest wstanie zrobić wszystko po trupach do celu ....:facepalm::facepalm::facepalm:

I dajcie już spokój z nim i z jego boksowaniem w żałosnej dzisiejszej ciężkiej ....:doh:

Lepiej niech z Rydzykiem nadal rozbudowują imperium ....:decayed:

Wczoraj na Polsat Sport był dobry wywiad z Adamkiem. Borek męczył go różnymi pytaniami, ale ten upierał się, że np. nadal może zawalczyć o tytuł mistrza świata (możliwy rewanż z Arreola o ile wygra ze Stiverne), że mógłby pokonać diablo ale nie chce żeby Polacy wytykali mu kolejną walkę z rodakiem (jak z Gołotą), twierdził że nadal jest silny i szybki (podobno ciosy Vitka nie były tak mocne jak np. Granta) ;) no i oczywiście wyraził chęć wystąpienia na PBN na jesieni jeśli kasiorka będzie odpowiednia ( diablo, szpilka, wach, zimnoch a nawet saleta są chętni z nim walczyć) ;)

Opublikowano
  • Autor

I następne opowiadanie polskiej publiczności wielkich bzdur ....:facepalm:

Arreola nie wygra ze Stiverne a Adamek nie wyjdzie do niego bo przegra ....:wink:

Więc plan jest taki,może Stiverne przegra cudem z Arreolą a ten będzie ostro imprezował zwycięstwo bo tak potrafi i wyjdzie do Adamka prosto z imprezy i Adamek będzie mistrzem qurwa śmieszne :facepalm:

Następnie ta walka wytypuje papierowego mistrza tylko tymczasowego gdzie będą chętni z czołówki na ten pas i myślę że zaoferują lepszą kasę ...:wink:

Co do polski prospektów to się zgodzę oczywiście oprócz Diablo....:wink:

Krzysiu ostatnio jest w swojej życiowej formie i spokojnie wyboksowałby Adamka i niech nie świruje że Polacy będą mu wytykać następną walkę.Akurat Polscy kibice tej walki bardzo chcą i niech nie czaruje tylko powie prawdę ze dla niego taka walka nie wchodzi w rachubę bo on walczy tylko ze słabszymi :grin:

Co do ciosów kliczko to następna bzdura,pewnie już zapomniał jak został obity i po tej walce już nie wrócił do swojej formy,silny on nigdy nie był na wagę ciężką i szybkości zero można było to zobaczyć w jego ostatniej walce,obrona to nie przyjmowanie wszystkich ciosów na głowę panie Adamek ....:wink:

Opublikowano

W tym wywiadzie z Borkiem jak go słuchałem (Adamka) zupełnie nie przypominał osoby z przed 2008 roku gdy jeszcze był normalny...

Dziś gala w Waszyngtonie. Dobre zestawienia zapowiadają ciekawe pojedynki: Hopkins - Shumenov, Quillin - Konecny, Porter - Malignaggi :)

Opublikowano
  • Autor

Hopkins posiadacz juz dwóch pasów mistrzowskich i 50 lat na karku,nie mam pojęcia jak on to robi ...:kox:

Wczorajszy rewanż Jones -Lebiediew odwołany a zapowiadała się dobra walka.Amerykanie często sięgają po dopalacze i pużniej po zakończeniu kariery osobiście się do tego przyznają jak np Tyson...:kwasny:

JONES NIE ROZUMIE O CO CHODZI, LEBIEDIEW CHCE REWANŻU Z HUCKIEM

Lebiediew powinien z Diablo teraz zawalczyć ....:wink:

Dzisiaj jeszcze mamy gale prospektów polskich i walka Kliczko-Leapai....:wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Hopkins posiadacz juz dwóch pasów mistrzowskich i 50 lat na karku,nie mam pojęcia jak on to robi ...:kox:

Wczorajszy rewanż Jones -Lebiediew odwołany a zapowiadała się dobra walka.Amerykanie często sięgają po dopalacze i pużniej po zakończeniu kariery osobiście się do tego przyznają jak np Tyson...:kwasny:

JONES NIE ROZUMIE O CO CHODZI, LEBIEDIEW CHCE REWANŻU Z HUCKIEM

Lebiediew powinien z Diablo teraz zawalczyć ....:wink:

Dzisiaj jeszcze mamy gale prospektów polskich i walka Kliczko-Leapai....:wink:

Chętnie bym zobaczył Krzyśka z Lebiedevem :)

Lucas Martin Matthysse stoczył świetną świetną walkę z Moliną Jr. :)

---------- Post dopisany 04-05-2014 at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2014 at 15:19 ----------

Jak się podobała walka Mayweather - Maidana ? :) jak dla mnie była słaba. Floyd też się nie popisał mówiąc, że mógł wygrać wczesniej ale nie chciał rozczarować kibiców szybką walką.

---------- Post dopisany 18-05-2014 at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany 04-05-2014 at 20:43 ----------

Nikt nie oglądał epickiej walki Marquez - Alvarado ? :)

Szykuje nam się piąty pojedynek Pacquiao - Marquez !

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj rano nie udało się pokonać Stevensona ale dużo nie brakowało i w 9 rundzie Andrzej mógł go wykończyć.

Większość specjalistów i pięściarzy dawało Andrzejowi max 5-6 rund w tej walce a tu niespodzianka i polak zaskoczył bardzo pozytywnie całe towarzystwo bokserskie ....:wink:

Opublikowano

Walka była bardzo emocjonująca ! :) Niby Stevenson miał przewagę, ale Andrzej w 9. Rundzie pokazał swój potencjał. Szkoda, że nie wyprowadzał większej ilości kombinacji bo gdy już to robił to ciosy dochodziły celu. Chciałbym zobaczyć Stevensona z Kovalievem ! :) a Fonfarę ? Jest kilka ciekawych opcji ;)

Opublikowano
  • Autor

Dawid a tydzień temu oglądałeś Marquez - Alvarado,ja czekałem całą noc bo wiedziałem że będzie walka za***ista i była ...:kox:

Marquez vs Alvarado 17 mayo 2014 - YouTube

Opublikowano

Pewnie, że ogladałem :) kapitalna walka. W piątek Povietkin - Charr, a w sobotę Donaire - Vetyeka, oraz Froch - Grooves 2 ! :) :) :)

Chcialem jechać do Lublina na Sosnowski - Rękowski, ale to nie jest walka Gołota - Saleta ;)

Mamy szczęście bo ostatnio same świetne pojedynki są i warto czekać tyle godzin :)

Provodnikov trochę zaskakująco o zakończeniu w przyszłym roku kariery:

Boxingnews.pl - Boks zawodowy, boks, bokser, Adamek, Michalczewski, Gołota, Włodarczyk - Provodnikov: W niedługim czasie zakończę bokserską karierę

---------- Post dopisany 30-05-2014 at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2014 at 23:04 ----------

Povietkin wygrał przez TKO w 7.rd z Charrem. Na gali walczył też Czakijew - wygrał na punkty po 12 rundach z Santanderem Silgado.

Ładnie go Sasha zniszczył:

https://www.youtube.com/watch?v=CVliq_peJAk

Opublikowano

No to chyba Albercik zakończy karierę po tej walce. Następna ofiara Kliczki.