Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

THE END

Saleta POWER :hi:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Andrzej, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść..

Opublikowano
5 runda ale napierdzielanka mało brakuje i rak nie beda umieli uniesc :grin:

slyszycie komentarze..."on ledwo zyje" albo ..."nie bij sie garda.."

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

heh trener " Andrzej nie wypluwaj ochraniaczy " :polew:

liczyłes ile razy juz ochraniacz został podawany :grin:

chyba 3 razy...

Opublikowano

Najładniejsza walka wieczoru . Brava dla obu pięściarzy !!! Saleta wygrał ! Wszyscy mówili że to walka emerytów a tak nie było :banan:

Opublikowano

Gołota to teraz najwyżej by mógł z Najmanem powalczyć , bo on od każdego dostaje :polew::polew::polew:

Opublikowano

i nagle wszystkie streamy działają, Saleta vs Gołota

Opublikowano
5 runda ale napierdzielanka mało brakuje i rak nie beda umieli uniesc :grin:

slyszycie komentarze..."on ledwo zyje" albo ..."nie bij sie garda.."

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

heh trener " Andrzej nie wypluwaj ochraniaczy " :polew:

liczyłes ile razy juz ochraniacz został podawany :grin:

chyba 3 razy...

jutro przerobie lekture ponownie bo czytałem bez zrozumienia :decayed:

Opublikowano

fajna walka- gołota jest mega twardy tylko lata już ma i sił już brak. fajna walka moim zdaniem- bravo dla obu Panów

Opublikowano
Najładniejsza walka wieczoru . Brava dla obu pięściarzy !!! Saleta wygrał ! Wszyscy mówili że to walka emerytów a tak nie było :banan:

Zgadzam sie z Toba fajna walka.

Opublikowano
  • Autor

Tragiczne to było i mam nadzieje że to już ostatni raz ci panowie są w ringu ....:wink:

Opublikowano

odniosłem wrażenie że ta walka poprostu musiała sie odbyć, a Andrzej miał ją w d*pie.

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tak było

Opublikowano

I ja miałem takie samo wrażenie przez co Andrew tylko stracił w moich oczach, no ale trudno HAJS SIE MUSI ZGADZAĆ

Opublikowano
zaczęło się , ale jak na razie to wygląda jak walka dwóch emerytów pod sklepem :polew::polew::polew:

To chyba inną walkę oglądaliśmy :whistling:.

Moim zdaniem walka super, trzymałem kciuki za Gołotę, wygrał Saleta i też dobrze, świetne zakończenie kariery :wink:.

"Andrzej nie wypluwaj ochraniaczy" haha :polew:

Opublikowano
  • Autor

Wątpię aby chodziło o kasę,bardziej pewnie o pokazanie się i bycie w centrum uwagi....:wink:

Ogólnie gala fajna i moim zdaniem powinni organizować coraz więcej tego typu imprezy bo jest sporo dobrych pięściarzy w PL którzy są mało aktywni a z czasem na pewno przyszły by walki z zawodnikami z europy i USA.

Bardziej odbieram ten występ Andrzeja i Salety aby wypromować i sprawdzić czy to ubogie społeczeństwo się przekona do tego sportu i na galach będą mieli widownie.

W BE są gale dla amatorów organizowane prawie co tydzień i bardzo dużo ludzi w rożnym wieku uprawia ten sport dla zdrowia a my jesteśmy naprawdę jakimś dziwnym społeczeństwem.

Opublikowano
odniosłem wrażenie że ta walka poprostu musiała sie odbyć, a Andrzej miał ją w d*pie.
Tak było. Jak wszedł do ringi i zobaczył, że bije sie o pas polsatu, doszedł do wniosku, ze ma już ich paszport, więc go to jebie :P

A tak na serio, to spodziewałem się totalnego dzidostwa, a zobaczyłem całkiem fajną walkę. Dużo bardziej mi przypominała świetne lata 90 w ciężkiej niż dzisiejsze przytulanki i walczyki na ringu. Stare, dobre mordobicie.

Opublikowano

co tu dużo gadać-warto było zapłacić ten majątek 40zł...gala całkiem całkiem, a walka wieczoru-rewelka...czemu Szpilki nie było na gali?...

Opublikowano

Dla mnie to była najładniejsza walka wieczoru Gołota-Saleta. To była wojna ,a nie mogę prosić do tańca :facepalm:. Zimnoch dostał kelnera więc nie robił siary i go posłał na deseczki . Dominik masz racje , to było dobrze wydane parę złoty.Co do Szpilki to jak widział to co my to doszedł do wniosku że nie było tam miejsca dla niego , chyba że na dechach :banan:

Opublikowano

...ja jednak myślę, ze Szpilka-po prostu zmiękł...mógł przecież być na widowni...

---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:17 ----------

Dużo bardziej mi przypominała świetne lata 90 w ciężkiej niż dzisiejsze przytulanki i walczyki na ringu. Stare, dobre mordobicie.

...przecież po to siadamy do telewizorów i zarywamy noce...

Opublikowano
  • Autor

Pineski tam nie było bo publiczność by go zlinczowała widzieliście co się działo podczas wywiadu z Zimnym....:wink:

Jeśli chodzi o ostatnią walkę tej gali to było to żałosne walczył stary koksu z inwalidą bokserskim.Każdy wie przecież że Jędrek już dawno powinni dać sobie spokój i dziwie się że nawet taki specjalista jak Gmitruk wszedł w ten układ i pier**lił takie głupoty o Andrzeju przed walką w mediach że żal było tego słuchać :facepalm:

Były na tej gali dużo bardziej ciekawe i na wysokim poziomie starcia, ale o nich nikt nawet nie wspomniał a po tym naprawdę przykrym widowisku cała polska tym żyje ....:facepalm: